Happlify: de leukste shopping guide + blog

Op 21 juni vieren we niet alleen de Dag van de yoga, maar ook de verjaardag van Linda, de oprichter van MOM Gemstone! Wat is een betere manier om deze bijzondere dag te vieren dan met deze geweldige winactie? Bij MOM Gemstone kun je terecht voor de fijnste edelstenen sieraden die zowel mooi zijn om te dragen als een diepere betekenis hebben. De nieuwe Chakra collectie, met zorgvuldig geselecteerde edelstenen, is ontworpen om elk van de zeven chakra's te ondersteunen en te versterken.

Over MOM Gemstone

Bij MOM Gemstone kun je terecht voor prachtige, hand made edelstenen sieraden met een diepere betekenis. De eigenaar, Linda de Boer, begon MOM Gemstone vanuit haar passie voor edelstenen en hun helende krachten. Elk sieraad wordt met liefde en aandacht met de hand gemaakt, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt, zoals hoogwaardige edelstenen en sterling zilver. Happlify Crew member MOM Gemstone streeft ernaar om sieraden te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve invloed hebben op het welzijn van de drager.

Wat zijn chakra's?

Voor de nieuwste collectie liet Linda zich inspireren door chakra's. Chakra's komen uit oude spirituele tradities, voornamelijk uit de Indiase religies en filosofieën zoals het hindoeïsme en het boeddhisme. Chakra's zijn energiecentra in ons lichaam die verantwoordelijk zijn voor onze fysieke, emotionele en spirituele gezondheid. Er zijn zeven hoofdchakra's, elk geassocieerd met een specifiek gebied van het lichaam en verschillende aspecten van ons leven. Van het wortelchakra, dat ons gevoel van veiligheid en stabiliteit versterkt, tot het kruinchakra, dat onze spirituele verbinding en wijsheid verdiept. Door aandacht te besteden aan onze chakra's en deze in balans te brengen, kunnen we een harmonieuze en gezonde levensstijl bevorderen.

De nieuwe collectie: Chakra edelsteen armbanden

De chakra edelsteen armbanden van MOM Gemstone zijn ontworpen om elk van de zeven chakra's te ondersteunen. De edelstenen zijn gekozen vanwege hun specifieke eigenschappen die corresponderen met de energie van elk chakra. De armbanden zijn gecombineerd met sterling 925 zilver of verguld zilver voor een verfijnde en duurzame afwerking.

Enkele voorbeelden uit de collectie:

  • Wortelchakra armband: Versterkt je stabiliteit en gronding met granaat, zwarte toermalijn en rookkwarts.
  • Hartchakra armband: Omarm liefde en compassie met aventurijn, rhodoniet en rozenkwarts.
  • Kruinchakra armband: Verdiep je spirituele verbinding met amethist, bergkristal en lepidoliet.

Win een Hartchakra armbanden setje

Om de lancering van de nieuwe collectie te vieren, mogen we van Happlify Crew member MOM Gemstone een Hartchakra armbanden setje weggeven ter waarde van €54,90. Wil jij kans maken op deze prachtige set? Doe hieronder dan mee.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!