Happlify: de leukste shopping guide + blog

Bij Happlify zijn we trots op onze diverse en getalenteerde Happlify Crew Members die stuk voor stuk bijdragen aan de vrolijke en positieve sfeer die we zo belangrijk vinden. Vandaag zetten we graag Stipstijl in de spotlight. Stipstijl.nl is een fantastische plek voor iedereen die houdt van creativiteit en DIY-projecten. Of je nu een doorgewinterde knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe hobby, bij Stipstijlben je aan het juiste adres.

Wat is Stipstijl en stippen?

Stippen is een creatieve techniek waarbij je met behulp van stipstokjes en porseleinverf prachtige patronen en designs maakt op keramiek en andere oppervlakken. Deze vorm van kunst is ontspannend en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring. Handig: bij de webshop, gerund door Nienke, Stipstijl.nl vind je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan, van complete doe-het-zelf pakketten tot inspirerende workshops. 

De nieuwe Stipstijl DIY verjaardagskalender

Stipstijl.nl heeft onlangs een prachtige nieuwe toevoeging aan het assortiment: de Stipstijl DIY verjaardagskalender. Deze kalender is niet alleen praktisch, maar ook een super leuk creatief project waar je zelf mee aan de slag kunt. De kalender bestaat uit twaalf mooie, gedetailleerde designs die je zelf kunt versieren met de meegeleverde stipstokjes. Zo stip je elk maandblad tot een nieuw kunstwerk dat je met trots kunt tonen in je huis.

Waarom stippen zo leuk is

Stippen is een eenvoudige maar ontzettend rustgevende manier van creatief bezig zijn. Het enige wat je nodig hebt, zijn stipstokjes, wat verf en een beetje geduld. Je kunt eindeloos variëren met kleuren en patronen, en het resultaat is altijd uniek. Stippen werkt ontspannend en meditatief, en het is een geweldige manier om even helemaal tot jezelf te komen.

Doe mee en win een Stipstijl DIY verjaardagskalender!

Ben je net zo enthousiast geworden over de Stipstijl DIY verjaardagskalender als wij? Goed nieuws! We mogen twee van deze prachtige kalenders, inclusief een complete set stipstokjes, verloten ter waarde van €39,95 per set. Wil jij kans maken op een van deze creatieve pakketten? Vul het formulier hieronder in en doe mee aan onze winactie! 

.

Winactie voorwaarden

  • deze winactie loopt t/m 19 juli 2024
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? Vul het formulier in, krijg de Happlify en Stipstijl nieuwsbrief en je maakt kans op de prijs
  • door mee te doen begrijp je en ga je ermee akkoord dat je de Happlify en Stipstijl nieuwsbrief ontvangt. Je belooft daarom bij deze geen spam melding te maken, want je kan uitschrijven wanneer je dat wilt
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie