Happlify: de leukste shopping guide + blog

Met Happlify willen we graag een positieve plek zijn op het internet en iedereen die hier komt inspireren om het beste uit het leven te halen. Ook geven we hiermee ruimte aan een geweldige groep gepassioneerde webshops en merken, de Happlify Crew, een selectie van unieke webshops en merken die perfect passen bij onze missie.

Waarom we de Happlify shopping guide zijn gestart

De shopping guide is ontstaan vanuit de wens om een platform te bieden aan unieke, bijzondere webshops en merken die nét dat beetje extra te bieden hebben. We merkten dat er zoveel geweldige ondernemers zijn die met liefde en passie de mooiste producten maken en verkopen. Deze ondernemers verdienen een podium, en wij willen hen helpen om meer mensen te bereiken en blij te maken met hun unieke aanbod. Van handgemaakte sieraden tot duurzame mode, en van unieke woonaccessoires, fonkelende sieraden en bijzondere cadeaus tot heerlijke selfcare producten – de Happlify Crew heeft het allemaal.

Wat maakt de Happlify Crew zo bijzonder?

Elke webshop en elk merk dat deel uitmaakt van de Happlify Crew, is met zorg geselecteerd op basis van hun unieke karakter, kwaliteit en positieve impact. Hier zijn enkele redenen waarom de Happlify Crew zo bijzonder is:

 • Unieke en handgemaakte producten
  Veel van onze Crew-leden bieden producten aan die met de hand zijn gemaakt, vaak in kleine oplages. Dit maakt elk item speciaal en persoonlijk.

 • Duurzaamheid en ethiek
  Veel van de merken binnen de Happlify Crew zetten zich in voor duurzaamheid en eerlijke productie. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt winkelen, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld.

 • Passie en vakmanschap
  De ondernemers achter deze merken zijn vaak ware vakmensen die met passie en toewijding werken aan hun producten. Dit zie je terug in de kwaliteit en het verhaal achter elk item.

 • Geluk en positiviteit
  Alles wat je vindt bij de Happlify Crew is geselecteerd om een glimlach op je gezicht te toveren en je dagelijks leven een stukje blijer te maken.

Win 3 x €35 shoptegoed bij jouw favoriete Happlify Crew webshop!

Om onze Happlify Crew te vieren, organiseren we een super leuke winactie! Hiermee maak jij kans op 3 x €35 shoptegoed bij je favoriete Happlify Crew webshop. Het enige wat je hoeft te doen, is een review achterlaten op het profiel van jouw favo Happlify Crew-lid.
🚨 Nog meer goed nieuws: hoe meer reviews je schrijft, hoe meer kans je maakt om te winnen!

Hoe doe je mee?

 1. Bezoek de Happlify Crew pagina op onze website.
 2. Kies jouw favoriete webshop(s) en laat op de profielpagina een goede review achter.
 3. Voor elke review die je schrijft, krijg je een extra kans om te winnen. Dus schrijf er zoveel als je wilt!
Onderaan elke Happlify Crew profielpagina, zoals hier bij MOM Gemstone, vind je de mogelijkheid om te reviewen. Handig!

Doe mee en maak kans!

Dit is jouw kans om iets terug te doen voor de geweldige ondernemers binnen de Happlify Crew én om kans te maken op shoptegoed. Bezoek snel onze website, laat je review achter en wie weet ben jij binnenkort een van de drie gelukkige winnaars!

Veel succes en vooral veel plezier met het ontdekken van de prachtige webshops en merken binnen de Happlify Crew. Enne... mis je nog een shop? Tip ons of meld je merk of shop hier aan.

Winactie voorwaarden

• deze winactie loopt t/m 12 juli 2024
• iedereen mag meedoen aan de winactie
• hoe werkt het? Bezoek de Happlify Crew pagina op onze website. Kies jouw favoriete webshop(s) en laat op de profielpagina een goede review achter. Voor elke review die je schrijft, krijg je een extra kans om te winnen. Dus schrijf er zoveel als je wilt!
• reviews moeten echt zijn en kloppen, als we hieraan twijfelen worden ze weggehaald
• zorg ervoor dat je e-mailadres goed is ingevuld, zodat we je kunnen bereiken als je wint
• de winnaars worden gekozen op basis van de kwaliteit van de review(s)
• hoe meer reviews je schrijft, hoe meer kans je maakt om te winnen
• na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Happlify op Instagram in de gaten en de Happlify nieuwsbrief
• met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
• de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
• de prijs bestaat uit 1 van de 3 x €35 euro shoptegoed bij de shop/het merk van jouw review en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
• reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
• deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie