Happlify: de leukste shopping guide + blog

Viel jouw oog ook meteen op deze schitterende ketting? Doe dan mee en maak kans op een exclusieve Wishbox ketting van Saitee, ter waarde van €39,95. Deze unieke ketting is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, maar brengt ook een bijzondere betekenis met zich mee dankzij de krachtige amethist edelsteen. Lees snel verder en ontdek hoe je kans maakt op dit mooie sieraad.

De betoverende Wishbox ketting

De Wishbox ketting van Saitee is een echte blikvanger. De ketting combineert moeiteloos met diverse outfits, van een nonchalant t-shirt tot een classic witte blouse. Deze ketting die wij mogen weggeven is voorzien van een prachtige amethist steen, bekend om zijn beschermende en zuiverende eigenschappen. Maar er zijn ook Saitee Wishbox kettingen met zoetwaterparels, turkoois en rood bamboekoraal.

Wat de Wishbox ketting extra speciaal maakt, is de exclusiviteit; deze is in beperkte oplage beschikbaar, dus op = op! De ketting heeft een totale lengte van 47cm, maar kan aangepast worden naar jouw voorkeur. 

Saitee: jouw sieraden hemel

Happlify Crew Member Saitee is niet zomaar een sieradenmerk; het is een plek waar creativiteit en liefde voor sieraden samenkomen. Opgericht door Sijtje in het pittoreske Warmenhuizen, heeft Saitee zich ontwikkeld tot een welbekende naam in handgemaakte sieraden. Of je nu op zoek bent naar een uniek kettinkje of een persoonlijke armbandenset, bij Saitee vind je het altijd.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!