Happlify: de leukste shopping guide + blog

Zoek je een echt uniek en persoonlijk bewaar cadeau? Dan is MrStarsky het antwoord. Speciale momenten worden daar omgezet in een bijpassende sterrenhemel. Of het nu gaat om een kraamcadeau, een liefdesverhaal vereeuwigen, of een te markeren mijlpaal, bij MrStarsky laat je het perfecte geschenk maken.

Gepersonaliseerde Sterrenhemelposters

Het kenmerkende product van MrStarsky is de gepersonaliseerde sterrenhemelposter. Wat maakt deze posters zo bijzonder? Ze worden speciaal voor jou ontworpen met de sterrenconfiguratie van een specifieke tijd, locatie en datum die voor jou betekenisvol is. Of het nu de nacht van een geboorte, een huwelijk of een ander belangrijk moment in je leven was, deze posters vangen de magie van die sterrenhemel voor altijd. Het resultaat is een echt persoonlijk en betekenisvol cadeau.

Nieuw: letterpopsters van MrStarsky x Joelle Wehkamp

De unieke en kleurrijke letterpostercollectie van MrStarsky x Joelle Wehkamp is fonkelnieuw. Hiermee kun je je eigen gepersonaliseerde poster kunt creëren. Kies uit een levendig alfabet van designs, selecteer je favoriete kleur, voeg een kenmerkend patroon toe en personaliseer het met een zelfgeschreven tekst. Zo maak je de woonruimte om je heen mooi persoonlijk, deze posters zijn ideaal voor kinderkamers, als uniek cadeau voor een jarige, of voor het samenstellen van een betekenisvolle wanddecoratie met de initialen van jouw gezin. Met deze collectie breng je liefde en herinneringen samen in elke kamer.

MrStarsky x Joelle Wehkamp letterposters

Unieke kwaliteit en afwerking

Wat Happlify Crew Member MrStarsky echt onderscheidt, is de onberispelijke kwaliteit en afwerking van hun producten. De sterrenhemelposters zijn prachtig geïllustreerd en zorgvuldig gebrukt met goudfolie. De Nederlandse onderneming werkt samen met getalenteerde illustratoren, vormgevers en kunstenaars om een inspirerende collectie te kunnen bieden. Daarnaast biedt MrStarsky ook eigen gepersonaliseerde voorleesboekjes, waarin kinderen zichzelf als de helden van hun eigen verhaal zien.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!