Happlify: de leukste shopping guide + blog

Hoewel we met Happlify graag voornamelijk een offline lifestyle nastreven, vinden we toch af en toe wat op internet wat het delen waard is. Soms is internet zo'n slechte plek nog niet. Bovendien vind je er vaak de wonderlijkste dingen. Neem nou deze leuke video over Cuarentena Baking.

De video vertelt een geweldig verhaal over hoe twee kunstenaars van carrière switchten midden in de Corona-pandemie. Inmiddels bakken ze dag in dag uit de heerlijkste brownies, cookies, taarten en alles wat daarop lijkt. Zo zie je maar, je kunt eigenlijk altijd het roer omgooien als je dat wilt!

Recept easy mug cake

Zin gekregen in iets lekkers, maar heb je niets in huis? Maak dan deze mega simpele easy mug cake binnen 5 minuten! Super leuk om met kinderen te doen op een regenachtige dag. Van dit recept zijn veel varianten, dit is er één die bij ons in elk geval werkt!

Ingrediënten

  • 3 el bloem
  • 3 el vanillesuiker
  • 2 el cacao
  • 1/4 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 3 el melk of water
  • 3 el zonnebloemolie of boter

How to

Mix alle ingrediënten met een vork door elkaar in een ruime (magnetron bestendige) mok. Zet deze 3 minuten in de magnetron en klaar is je chocolade mug cake.

Meer inspiratie?

Hier een paar van Cuarentena Baking's creaties, waar je je scherm bijna bij opeet.

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.