Happlify: de leukste shopping guide + blog

Wat een leuke reeks video-interviews staat er inmiddels al met Happlify Crew members. Deze keer spreek ik Nienke van der Zwan van Stipstijl. Wat een vrolijke en energieke ondernemer is dat! Haar verhaal is super leuk en als jij de video hebt gekeken, denk ik dat je -net als ik- er een heel nieuwe hobby bij hebt.

Nu we steeds vaker online shoppen is het leuk te weten wie zich achter al die unieke webshops schuilhouden. Het is dan ook de bedoeling dat je vaker een interview voor bij gaat zien komen. Heb je suggesties? Let me know.

Stipstijl

En dan nu: Nienke van de Zwan van Stipstijl. Wie is dat, hoe begon zij, waar wordt ze zelf heel gelukkig van en voor welke vrolijk makende producten kun je bij haar terecht? Je ziet en hoort het hier.

Alle stippen op een rijtje 

De genoemde producten in de video vind je natuurlijk op Stipstijl.nl. Stuk voor stuk mooie vrolijkmakers, rustgevers en geweldige cadeaus. Ikzelf ben inmiddels hooked, stippen is het nieuwe zen.

Happlify op YouTube

Vond je dit leuk? Abonneer je dan zeker op het Happlify YouTube kanaal. Er staat nog zoveel leuks op de planning! Vertel, welke webshopeigenaar zou jij geïnterviewd willen zien?

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.