Happlify: de leukste shopping guide + blog

Wist je dat jouw pluizige poezenvriend meer is dan gewoon een huisdier? Katten hebben een bijzondere manier om hun liefde en vertrouwen te tonen. Als jij je ooit hebt afgevraagd of jouw kat zich echt aan jou heeft gehecht, dan is dit artikel voor jou. We onthullen de tien schattigste signalen dat jouw kat jou als hun echte 'ouder' ziet. Omdat het kan :)

1. Een vierpotige schaduw

Heb jij ook zo'n liefdevolle schaduw die je overal volgt? Dat is een teken van diepe genegenheid. Jouw kat zoekt jouw leiding en hoopt op jouw liefde en gezelschap. Vergeet niet, katten kunnen zich ook eenzaam voelen. Koester hun gezelschap en waardeer deze unieke band.

2. Conversaties in kattentaal

Als jouw kat met je praat via lieflijke spintjes, schattige mieuws en aardige miauwtjes, toont het aan hoe speciaal je bent. Elk geluidje heeft een betekenis, en hun spinnen is een complexe taal van emoties en verbinding.

3. Jouw slaapmaatje

Katten slapen graag dicht bij hun vertrouwde mensen. Het is een teken van veiligheid en comfort voor hen. Als je kat graag tegen je aan kruipt in bed, weet dan dat je een speciale plek in hun hart hebt.

4. Kennis van jouw routine

Is het je ooit opgevallen dat je kat precies weet wat je dagelijkse routine is? Dit toont aan hoeveel aandacht en zorg ze voor je hebben. Jij bent het middelpunt van hun universum.

5. Tv-tijd is knuffeltijd

Katten zijn selectief in met wie ze knuffelen. Als jouw kat graag op je schoot ligt tijdens het tv-kijken, is dit een teken van ultiem geluk en tevredenheid.

In deze video wordt je uitgelegd hoe je je kat beter kunt begrijpen.

 

 

6. De buik

Het tonen van hun buik is een teken van vertrouwen en comfort. Het is een uitnodiging om deel te nemen aan een zeer speciale vorm van communicatie en verbinding.

7. Spelletjeskampioen

Als je kat jou kiest als hun favoriete speelkameraad, weet dan dat je een bijzondere plaats in hun hart hebt veroverd. Spelen versterkt jullie band op ongelooflijke wijze.

Lees ook 👉 Waarom katten en kattenvrouwtjes awesome zijn

8. De langzame knipoog

Langzaam knipperen (met beiden ogen) is een intiem gebaar dat liefde en affectie toont. Het is een speciale vorm van communicatie tussen jou en je kat.

9. Het verspreiden van hun geur

Als je kat zijn geur op jou wrijft, kopjes geven bijvoorbeeld, betekent dit dat ze jou als hun favoriete persoon hebben uitgekozen. Het is een liefdevolle manier om te laten zien dat je speciaal bent.

10. Ochtendgeschenken

Struikel je wel eens over een 'cadeautje' van uw kat in de ochtend? Dit jachtinstinct en het brengen van 'prooien', (half) dode muizen en vogels, is een teken van liefde en het signaal dat je deel uitmaakt van de familie.

Katten verrijken ons leven op zoveel manieren, het is eigenlijk best een privilege om deze bijzondere band met onze pluizige vrienden te hebben. Vind je niet?!

Beeld: Unsplash

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.