Happlify: de leukste shopping guide + blog

Houd je van oerhollandse gezelligheid en ben je best een beetje nostalgisch? Dan is PosterPlaats jouw go to. Lees hier waarom én maak kans op een exclusief Nederlands ABC pakket van PosterPlaats met onze nieuwste Instagram winactie!

Nederlands ABC

De Nederlands ABC poster van PosterPlaats is echt een nostalgische en tegelijkertijd een moderne eye catcher, niet alleen voor in huis, maar ook als stijlvolle wanddecoratie voor kantoor of restaurant. Het is ook het ideale cadeau voor diverse gelegenheden zoals een verjaardag, geboorte, huwelijk, of een verhuizing (over de grens). Deze poster niet alleen een decoratief element, maar ook een leuke gesprek starter. Of je nu kiest om het Nederlands ABC thuis op te hangen of als cadeau te geven, deze poster is zeker een unieke aanvulling op elke ruimte. 

PosterPlaats: waar design en herinneringen samenkomen

Ontmoet Jelle en Daisy, het creatieve echtpaar achter PosterPlaats. Vanuit hun huis aan de rand van het bos in Ede, combineren zij hun liefde voor design met een passie voor educatie. Sinds 2008 vertalen ze hun ervaring in design en kinderopvang naar prachtige, handgetekende ABC posters die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een educatieve twist hebben. Deze unieke posters zijn perfect voor jong en oud, en zelfs ouderen genieten ervan in zorginstellingen, waar de kunstwerken herinneringen oproepen en gesprekken op gang brengen.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!