Bij Happlify zijn we altijd zoekende naar unieke makers en mooie producten die het leven net een beetje mooier of vrolijker maken. Deze maand stellen we je voor aan een bijzondere Happlify Crew Member: Kari Ceramics. En lucky you, we mogen een prachtige set van vier Nesting bowls van haar verloten, ter waarde van €149,-.

Kari Ceramics: vakmanschap uit Nederland, geliefd over de hele wereld

Kari Ceramics, opgericht door de getalenteerde keramiste Kari, is een naam die synoniem staat voor vakmanschap en verfijning. Met een passie voor klei en een scherp oog voor detail, creëert Kari unieke, handgemaakte keramische stukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een lust voor het oog. Hoewel Kari haar roots in Noorwegen heeft, vinden haar prachtige creaties hun weg naar fans over de hele wereld. Elk stuk is een combinatie van traditionele technieken en moderne esthetiek, waardoor Kari Ceramics geliefd is bij keramiekliefhebbers van Tokio tot New York.

De prachtige handmade Nesting bowls

De Nesting bowls van Kari Ceramics zijn een perfect voorbeeld van haar vakmanschap. Deze set van vier kommen, met zorg met de hand gemaakt, variëren in grootte en passen perfect in elkaar. De kommen zijn ideaal voor allerlei gebruik, van het serveren van mooie maaltijden tot het decoreren van je keuken of woonruimte met de bijzondere glazuurafwerkingen. Elke kom straalt een unieke charme uit door de subtiele variaties in kleur en textuur. Met deze Nesting bowls haal je niet alleen een stukje kunst in huis, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doe mee en win jouw eigen unieke set!

Droom je er al van om deze Nesting Bowls in huis te halen? Hier is je kans! We mogen een complete set ter waarde van €149,- verloten. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het formulier in te vullen en je doet meteen mee.

.

 Winactie voorwaarden

  • deze winactie loopt t/m 13 september 2024
  • alleen deelname uit Nederland en België toegestaan
  • hoe werkt het? Vul het formulier in, krijg de Happlify en Kari Ceramics nieuwsbrief en je maakt kans op de prijs
  • door mee te doen begrijp je en ga je ermee akkoord dat je de Happlify en Kari Ceramics nieuwsbrief ontvangt. Je belooft daarom bij deze geen spam melding te maken, want je kan uitschrijven wanneer je dat wilt. Spam-melders komen op de zwarte lijst en worden dan voortaan uitgesloten van alle Happlify winacties.
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie