Happlify: de leukste shopping guide + blog

Marieke, beter bekend als 'Mauz', is de drijvende kracht achter de webshop VanMauZ. Met de kleurige accessoires van VanMauZ maak je elke outfit vrolijk! Sinds 2012 zijn ze gevestigd in het prachtige Oranjewoud in Friesland, omringd door weelderige bossen. Maar wist je dat je VanMauZ tegen het lijf kunt lopen in heel Europa? Ze hebben inmiddels meer dan 100 verkooppunten verspreid over het continent.

Mix & match met VanMauZ

VanMauZ heeft een stijl die stoer, uniek, lief en soms een vleugje glitter bevat. De collecties bestaan uit goede basics, vaak in natuurlijke kleuren. Alle items worden zorgvuldig samengesteld, met aandacht voor detail, materiaal en unieke ontwerpen. Hun sieraden worden zelfs ontworpen en vervaardigd in hun eigen atelier. Als het om tassen gaat, worden deze speciaal voor VanMauZ gemaakt in ateliers in Italië en India, waar vakmanschap hoog in het vaandel staat.

Super fijne klantenservice

VanMauZ staat voor goede service en vertrouwen. Al je aankopen worden met zorg verpakt, en cadeautjes worden natuurlijk prachtig ingepakt. Dus aarzel niet om een kijkje te nemen in hun winkel en schroom niet om een mailtje te sturen als je vragen hebt. Ze zijn er om je te helpen!
 

 

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!