Happlify: de leukste shopping guide + blog

Voor Daphne van de Viltbloemist gaat de liefde voor bloemen verder dan de vergankelijkheid van verse bloemblaadjes. Haar verlangen om bloemen in volle bloei te behouden, zonder de last van hangende blaadjes, bracht haar tot de creatie van een betoverende wereld van viltbloemen.

Bij Happlify Crew member Viltbloemist vind je geen treurige verwelkte blaadjes, bruine randjes of verwaarloosd water dat te lang staat. Daphne's viltbloemen bloeien voor altijd, een tijdloze weergave van de pracht en praal van bloemen op hun hoogtepunt.

Wat maakt de Viltbloemist nu zo bijzonder?

Bij de Viltbloemist webshop kun je prachtige viltbloemen kopen. Stel je voor, jouw favoriete bloemen, gemaakt van natuurlijk en duurzaam wolvilt. De Viltbloemist geeft je de mogelijkheid om die speciale momenten te vereeuwigen in een kleurrijke bloemenpracht die nooit vervaagt.

En voor degenen die de kunst van viltbloemen zelf willen proberen, is er de Viltbloemist Academy. Of je nu de voorkeur geeft aan online lessen of het plezier wilt ervaren van hands-on creativiteit in een offline setting, de academy biedt alles wat je nodig hebt om je eigen viltbloemen te maken. Ontdek de tijdloze schoonheid van viltbloemen.

Workshop Papaver

In de workshop 'Papaver' in de Viltbloemist-bloemen-Academie leer je de prachtige Papaver bloem te maken, één van de grotere bloemen uit het assortiment. Je leert een speciale techniek om de bloem een nog natuurlijkere uitstraling te geven. Met duidelijke instructies, downloadbaar patroonblad en handig videomateriaal. De workshop is te bestellen met of zonder de materialen box.
 

Papaver workshop

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!