Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het jaar is nog maar nét begonnen, maar ben je ook al zo toe aan een adempauze? Of nog steeds. Wel toe aan rust dus, maar geen tijd voor een lange vakantie. Wat nu?! Wat als ik je vertel dat je het gevoel van een drie weken durende vakantie in slechts één dag kunt ervaren, en dat gewoon thuis? De 'Retreat voor thuis' van Zen Caravan maakt dit mogelijk. Geloof je het niet? Lees maar gauw verder dan!

Mindfulness, beweging en zelfzorg

De Retreat voor thuis van Zen Caravan is een unieke ervaring die mindfulness, beweging en zelfzorg combineert. Het begint met mindfulness, waarbij je leert je aandacht te reguleren en in het moment te leven. Beweging komt ook aan bod, met oefeningen die goed voelen voor jouw lichaam en helpen stress te verminderen. Zelfzorg is een essentieel onderdeel van de retreat, waarbij je leert om echt tijd voor jezelf in te plannen en te genieten van rust en ontspanning. Naast het Nederlandstalige Retreat voor thuis is er ook een Engelstalige variant!

Wat kun je verwachten?

Dit online programma biedt een reeks activiteiten zoals mindfulness meditatie, feel-good yoga, een mindful wandeling, yin yoga, en sound healing sessies. Deze activiteiten zijn bedoeld om je te helpen ontspannen, je focus te herstellen, energie op te doen, en aan zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling te werken.

Zen Caravan thuis retreat

Hoe werkt het?

Het enige wat je nodig hebt, is een datum kiezen waarop je jezelf op de eerste plaats zet. Prik je datum, blokkeer deze dag in je agenda en plan niets anders. Op de dag zelf volg je de 'Retreat voor thuis' onder begeleiding van Eddie en Joy van Zen Caravan. Je creëert een fijne plek thuis voor je retreat en geniet ervan!

De kosten voor deze unieke thuis retreat zijn €79,00, en je kunt 'm keer op keer zelf blijven gebruiken. Hoe fijn is dat?!

Zen Caravan Retreat voor rhuis

Winactie: Doe mee en win!

Lucky you, want in samenwerking met Zen Caravan mogen we een 'Retreat voor thuis' weggeven! Mis deze kans niet om jezelf te trakteren op een welverdiende pauze. Doe hieronder mee en wie weet ben jij binnenkort degene die in één dag het gevoel ervaart alsof je drie weken op vakantie bent geweest! Dat wil jij toch ook?!

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!