Happlify: de leukste shopping guide + blog

Heb je ooit gedacht dat thee- en keukenhanddoeken je keuken echt kunnen transformeren? Met VAAT is dat nu mogelijk! In deze blogpost nemen we je mee in de wereld van Happlify Crew VAAT - een merk dat de standaard in keukentextiel heeft verhoogd en jouw keuken een persoonlijke touch geeft. En het beste deel? We sluiten af met een spannende Instagram giveaway!

VAAT is hip, kwaliteit en duurzaamheid in één

Elke katoenen VAAT-handdoek wordt met zorg en aandacht voor detail in Portugal gemaakt. VAAT kiest bewust voor ethisch geproduceerde materialen in een Oeko-Tex gecertificeerde fabriek, gebruikmakend van BCI-katoen. Dit betekent dat je niet alleen een prachtig product krijgt, maar ook een dat verantwoord is geproduceerd. Het unieke aan VAAT is dat elke set handdoeken je keuken een geheel nieuwe look geeft. Het zijn de perfecte accessoires om je keuken een eigen karakter te geven. En de hippe doeken zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Ze zijn lekker groot, ideaal voor alle keukenklusjes. Kies bij VAAT uit de hippe kleurcombinaties: denim/baby blue, pink/orange, coral/green en black/sand.

Het perfecte housewarming cadeau

VAAT-handdoeken zijn ook het perfecte cadeau voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een housewarming, een vernieuwde keuken of gewoon een gezellig diner bij vrienden; VAAT zegt vaarwel tegen de standaard cadeaus en brengt iets unieks op tafel.

VAAT winactie

Doe mee met de VAAT giveaway!

VAAT verandert de spelregels als het gaat om keukentextiel. Met hun prachtige designs en hoge kwaliteit zijn ze een must-have voor elke keuken. Doe mee aan onze giveaway en wie weet geef jij jouw keuken binnenkort een frisse, nieuwe look met VAAT! We mogen twee VAAT giftsets t.w.v. €19,95 verloten! Kun je niet wachten? Snap ik ook, bestel dan hier direct jouw hippe VAAT set en maak je keuken instant vrolijk.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!