Heb je dat ook weleens? Je graait in je tas op zoek naar je portemonnee, maar je vindt alleen maar losse muntjes, bonnetjes en... is dat een half opgegeten dropje? Oeps! Tijd voor een nieuwe portemonnee, zou je denken. Maar niet zomaar eentje! Stel je voor: een portemonnee die niet alleen je spulletjes netjes op orde houdt, maar ook een glimlach op je gezicht tovert elke keer als je 'm opent. Klinkt als een droom? Nou, droom niet langer! We hebben het perfecte exemplaar gevonden én... je kunt 'm nog winnen ook!

Maak kennis met de Cat Chase Small van Keecie, een portemonnee die net zo uniek is als jij. Met de groene leren buitenkant is dit exemplaar super stijlvol, maar wacht tot je de binnenkant ziet - daar schuilt een vrolijke verrassing die je instant opvrolijkt. Benieuwd? Lees snel verder en ontdek hoe jij de gelukkige eigenaar kunt worden van deze geweldige portemonnee!

Het verhaal van Keecie

Keecie is een uniek merk dat je herkent aan zijn vintage stijl en functionele ontwerpen. Opgericht in 2007 door Klaartje de Hartog, creëert Happlify Crew Member Keecie prachtige items die met de hand gemaakt worden van hoogwaardig Italiaans leer. Elk product heeft een verrassend detail, zoals de zeefdrukprints aan de binnenkant, en is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Wat begon in een kleine woonkamer in Amsterdam, is uitgegroeid tot een internationaal geliefd Dutch Design-merk dat verkrijgbaar is bij exclusieve verkooppunten over de hele wereld​.

Dit is Keecies nieuwste tas, de Plant Sitter, verkrijgbaar in de 13 prachtige Keecie signatuur kleuren.

De Cat Chase, een portemonnee met karakter

De Cat Chase Small in de kleur ‘Forest’ is een prachtig voorbeeld van Keecie's vakmanschap. Deze kleine, groene leren portemonnee is perfect als je op zoek bent naar een compact en elegant ontwerp. De buitenkant is strak en stijlvol, maar de echte verrassing vind je aan de binnenkant: een speelse print van een kat die op een vogeltje jaagt! De little green bag biedt genoeg ruimte voor je belangrijkste spullen, zoals je pasjes, kleingeld en briefgeld. Het hoogwaardige leer wordt na verloop van tijd alleen maar mooier, wat dit een duurzaam accessoire maakt waar je lang van zult genieten.

Doe mee en win jouw eigen Keecie Cat Chase small

Hebben we je enthousiast gemaakt over deze mooie portemonnee? Mooi! Wij mogen een exemplaar van de Cat Chase Small - Forest t.w.v. €54,50 weggeven. Wil jij kans maken op deze stijlvolle portemonnee? Vul dan je e-mailadres in via het formulier hieronder en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Mis deze kans niet om een stukje Dutch Design in handen te krijgen. Succes!

.

Winactie voorwaarden

  • deze winactie loopt t/m 1 november 2024
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? Vul het formulier in, krijg de Happlify en Keecie nieuwsbrief en je maakt kans op de prijs
  • door mee te doen begrijp je en ga je ermee akkoord dat je de Happlify en Keecie nieuwsbrief ontvangt. Je belooft daarom bij deze geen spam melding te maken, want je kan uitschrijven wanneer je dat wilt. LET OP: spam-melders komen op de zwarte lijst en worden dan voortaan uitgesloten van alle Happlify winacties.
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie