Happlify: de leukste shopping guide + blog

Moederdag is een dag die we jaarlijks vieren om onze moeders te eren en te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Het is een dag waarop we onze moeders extra waarderen en laten zien hoeveel we van ze houden. Maar waarom is moederdag eigenlijk zo belangrijk?

Ten eerste is het belangrijk om te realiseren dat moeders een van de belangrijkste personen in ons leven zijn. Ze hebben ons op de wereld gezet en zijn degenen die ons hebben grootgebracht. Moeders zijn vaak degenen die ons hebben geleerd hoe we moeten lopen, praten en ons eerste woordje hebben geleerd. Ze zijn er altijd voor ons geweest en hebben ons door dik en dun gesteund.

Hard werkende moeders

Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat moeders vaak heel hard werken en zichzelf wegcijferen voor hun kinderen. Ze zijn vaak degenen die dag en nacht voor ons zorgen, ons helpen met huiswerk en ons steunen bij moeilijke beslissingen. Moeders zijn vaak de ruggengraat van het gezin en hun harde werk en toewijding mag best wel eens beloond worden.

Zet je moeder in het zonnetje

Moederdag is dan ook een uitgelezen moment om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Dit kan door middel van een cadeau, een bosje bloemen of gewoon een lief kaartje. Het gaat er vooral om dat je laat zien dat je moeder gewaardeerd wordt en dat je van haar houdt. 

Een uniek boeketje voor altijd

Bij Mamaloves vonden we zoiets leuks. Hier kun je zelf een sieraad samenstellen uit geboortebloemen. Elke maand heeft namelijk een eigen bloem en zo kun je een heel uniek boeketje maken van je gezin. Hoe leuk is dat en zeker voor moederdag is dat een heel bijzonder cadeau. Bekijk de Mamaloves Moederdag collectie en vind iets moois voor die van jou (of voor jezelf).

Samen herinneringen ophalen

Moederdag is ook een mooie gelegenheid om herinneringen op te halen en terug te kijken op de mooie momenten die je met je moeder hebt beleefd. Door samen herinneringen op te halen, kun je nogmaals laten zien hoeveel je van je moeder houdt en hoe belangrijk ze voor je is. Neem eens lekker de tijd om met een kop thee en wat lekkers door de oude fotoboeken te bladeren. Zeker weten dat je nog eens een leuk verstopt verhaal hoort!

Over wat lekkers gesproken, bij Chocoladebezorgd.nl vind je deze mooie (en lekkere!) bonbons die je zelf samen kunt stellen.

Chocolade berzorgd

Long story short

Al met al is moederdag dus een dag die niet alleen belangrijk is voor onze moeders, maar eigenlijk ook een beetje voor jezelf. Het is een dag waarop we even stil kunnen staan bij de moeders in ons leven en hoeveel we van ze houden. Dus zet je moeder op deze speciale dag in het zonnetje en laat haar weten hoeveel ze voor je betekent.

De links in dit artikel zijn affiliate links, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.