Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het ontbijt schijnt de belangrijkste maaltijd van de dag te zijn. Maar hoeveel mensen nemen de tijd om echt van hun ontbijt te genieten? Iemand verrassen met een goed ontbijt kan een geweldige manier zijn om iemand te laten zien hoeveel je om hen geeft en hoezeer je hun aanwezigheid waardeert. Het kan ook een leuke manier zijn om een speciale gelegenheid te vieren, zoals een verjaardag, jubileum, Moederdag of Valentijnsdag. Moeilijk? Welnee, laat gewoon het ontbijt bezorgen.

Hoe maak je een ontbijtje, zelf gemaakt of via een ontbijtservice nou onvergetelijk? Hier zijn een paar tips:

Tip 1 - Plan van tevoren

Maak je het ontbijt zelf? Zorg er dan voor dat je alles plant en voorbereidt voordat je naar bed gaat, zodat je 's ochtends niet gestrest bent en alles soepel verloopt. Maak een lijstje van wat je nodig hebt en ga de dag/avond ervoor boodschappen doen.

Tip 2 - Kies het juiste moment

Kies een moment waarop de persoon die je verrast niet hoeft te haasten en zich kan ontspannen. Wellicht is dat een weekendochtend of een dag waarop hij of zij vrij heeft.

Tip 3 - Maak het persoonlijk

Maak het ontbijtje persoonlijk door te kiezen voor gerechten waarvan je weet dat ze de favorieten zijn van de persoon die je verrast. Of maak het extra speciaal door zelf iets te bakken of te koken. Een lief berichtje, brief of kaart maakt het ook extra leuk. En wat dacht je van een persoonlijke sunday morning playlist?

Tip 4 - Presenteer het mooi

Presenteer het ontbijt mooi en aantrekkelijk. Gebruik bijvoorbeeld leuke gekleurde servetjes en voeg een paar verse bloemen toe voor een extra vleugje romantiek. 

Tip 5 - Vergeet de details niet

Vergeet niet om bestek, een glas water en eventueel een krant of tijdschrift toe te voegen. Maak het zo compleet mogelijk zodat de persoon in kwestie echt alles bij de hand heeft en er even goed van kan genieten. 

Ontbijt bestellen

Tip 6 - Geniet samen

Geniet samen van het uitgebreide ontbijt en maak er een speciaal moment van. Neem de tijd om te praten, te lachen en te ontspannen.

Een fijn begin van de dag

Een ontbijt kan een geweldige manier zijn om iemand te verrassen en te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. Het is de perfecte manier om de dag te beginnen en een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Heb je zelf weinig tijd of ben je niet zo handig in de keuken? Je kunt dan lekker handig een ontbijt bestellen, zo kun jij op de ochtend zelf ook lekker relaxen!

Dus waar wacht je nog op? Verras je partner, je beste vriend(in) of een familielid met een ontbijt en maak het een dag om nooit te vergeten!

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.