Happlify: de leukste shopping guide + blog

De vijfde video alweer in de reeks video-interviews met Happlify Crew members. Deze keer is dat illustrator en ontwerper Vera Bertens van Franje Design. Zij blogt en creëert al voor Happlify vanaf dag 1 en daar zijn we hartstikke trots op! Hier vind je al haar happy blogposts. 

Nu we steeds vaker online shoppen is het leuk te weten wie zich achter al die unieke webshops schuilhouden. Het is dan ook de bedoeling dat je vaker een interview voor bij gaat zien komen. Heb je suggesties? Let me know.

Franje Design

En dan nu: Vera Bertens dus van Franje Design. Wie is dat, hoe begon zij, waar wordt ze zelf heel gelukkig van en voor welke vrolijk makende producten kun je bij haar terecht? Je ziet en hoort het hier.

💝 Franje Design is een Magic Maker, weten wat dat is? KLIK HIER

Al het moois op een rijtje 

De genoemde producten in de video vind je op Franjedesign.nl. Stuk voor stuk mooie vrolijkmakers en geweldige cadeaus - waarvan de wenskaarten stuk voor stuk juweeltjes zijn om in te lijsten!


Happlify op YouTube

Vond je dit leuk? Abonneer je dan zeker op het Happlify YouTube kanaal. Er staat nog zoveel leuks op de planning! Vertel, welke webshopeigenaar zou jij geïnterviewd willen zien?

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.