Weet je nog, die uren dat je als kind speelde met je Polly Pocket? Dat kleine hartvormige doosje vol avonturen en pastelkleuren? Nou, houd je vast, want die dromen van vroeger kunnen nu écht werkelijkheid worden!

In het Amerikaanse Littleton staat namelijk een Airbnb die regelrecht uit je kinderfantasie lijkt te komen. Ter ere van Polly's 35ste verjaardag hebben ze daar een levensgrote versie gebouwd van dat iconische roze speelgoedje. En geloof me, het is precies zo schattig als je je voorstelt!

Stap in Polly's wereld

Stel je voor: je rijdt erheen en daar staat-ie dan. Een lila doosje precies zoals het compactdoosje van toen. Is dit echt? Ja hoor! Zodra je binnen stapt, waan je je in een kleurrijke wereld vol jaren '90 vibes. De slaapkamer? Een snoepgekleurd paradijs. De woonkamer? Compleet met zo'n gezellige retro tent waar je gewoon in kunt loungen als je wilt.

Spelen mag

Maar het allerbeste? Je mag er echt mee spelen! Ga los met vlinderclips en scrunchies, maak je eigen armband (net als vroeger), of trek een van de speciale outfits aan om helemaal in de Polly Pocket-sfeer te komen. Het voelt bijna alsof je zelf een levend poppetje in dat speelgoedhuis bent geworden.

Boek je roze sprookje

Nu denk je vast: "Wow, dat klinkt geweldig! Maar dat is vast superper duur en al volgeboekt." Nou, daar komt het goede nieuws: in september 2024 kun je er een nachtje slapen voor maar $89! Ja, je leest het goed. Voor minder dan een honderd euro kun jij je jeugddromen waarmaken.

Er is wel één maar: er zijn maar een paar plekjes beschikbaar. Dus als je dit leest en denkt "Dát wil ik!", wacht dan niet te lang. Dit is je kans om even te ontsnappen aan al dat saaie volwassen gedoe en weer dat zorgeloze kind van vroeger te zijn.

Dus, ben je er klaar voor om in een levensgrote Polly Pocket te slapen? Om weer even dat kleine meisje te zijn, vol verwondering en fantasie? Ga dan snel naar de Airbnb-website en boek je plekje in dit roze sprookje. Wedden dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten?

Fotocredits en bron: ©2024 Mattel en Airbnb

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.