Happlify: de leukste shopping guide + blog

Ontdek de prachtige kleur Peach Fuzz, Pantone's kleur van het jaar 2024. Deze zachte en warme tint is niet alleen heel mooi en toegankelijk, maar draagt ook een diepere boodschap van comfort en optimisme.

De essentie van Peach Fuzz

Peach Fuzz, officieel bekend als PANTONE 13-1023, is een zachte mengeling van roze en oranje. De kleur roept een gevoel van kalmte en troost op, ideaal voor ruimtes die een gezellige en uitnodigende sfeer zoeken. Met haar delicate aard nodigt Peach Fuzz uit tot rust en een verzachtende aanraking, perfect voor een tijdperk waarin we meer dan ooit behoefte hebben aan verzorging, empathie en compassie.
 

 

De symboliek van Peach Fuzz

Pantone vindt dat Peach Fuzz meer is dan alleen een kleur; het is een symbool van onze tijd. Het vertegenwoordigt een collectief verlangen naar comfort, warmte en een vleugje vreugde in het dagelijks leven. Het moedigt creativiteit en persoonlijke expressie aan, en herinnert ons aan de schoonheid van eenvoud en de kracht van kleur om stemming en emotie te beïnvloeden.

Hoe gebruik je Pantone's kleur van het jaar 2024?

Peach Fuzz is veelzijdig en kan prachtig worden gecombineerd met een scala aan tinten. Gebruik het in monochrome kleurenpaletten door het te combineren met andere warme kleuren, zoals botergeel, helder oranje en zachtroze. Voor een vintage look, kun je Peach Fuzz mooi met andere populaire kleuren uit de jaren '80 combineren, zoals mauve, teal, oker en zeegroen.

Peach Fuzz producten

De invloed van Peach Fuzz reikt verder dan alleen de kleurwereld. Van interieurdesign tot mode, deze kleur inspireert een reeks producten, zoals decoratieve kussens, oversized truien, en zelfs cosmetica zoals lippenbalsem en blush sticks. Ook onze eigen Happlify Crew Members deze kleur hebben omarmd in hun producten. Laat je inspireren en ontdek zelf hoe blij deze kleur je maakt.

Vlnr: Foekje Fleur vaas - maison KOOS | Zonnesteen ketting Wings to fly - MOM gemstone | Krabmeubel district 70 - Ikmiauwvanjou

Pantone Peach Fuzz

Vlnr: Katsuki kralen zalmroze - 't Kralenstulpje | Rainbow maken You got this - Happy Whatever | Lady Moon armband - Beau Accessoires

Pantone kleur 2024 Peach Fuzz

Vlnr: Steggy Stegosaurus knuffel - Nippon kawaii | Kannetje Secret Garden - Madame la Poule | Siya tasje - Happy Hippie Style

 Pantone kleur 2024 Peach Fuzz

Bron: Pantone.com, Looka.com, PrimeWomen.com
Hoofdbeeld: Foekje Fleur via maison KOOS

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.