Happlify: de leukste shopping guide + blog

Is je relatie onlangs op de klippen gelopen? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je hier kapot van bent. Vlak na zo’n breuk voel jij je waarschijnlijk slecht en zit je niet lekker in je vel. Dit kan veel invloed hebben op je dagelijkse leven. Daarom is het handig om zo snel mogelijk over een relatiebreuk heen te komen. Helaas is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn er apps die je hier een handje bij kunnen helpen. In deze tekst hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

Break-up Boss

Een gebroken hart helen is iets wat tijd nodig heeft. Er zijn alleen wel manieren om het proces te versnellen en makkelijker te maken. De app Break-up boss is hier een voorbeeld van. Installeer je deze app op je Androidtoestel of iPhone? Dan word je door het genezingsproces geloodst. Uit onderzoek van ExpressVPN blijkt dat deze app je dag in dag uit een flinke dosis positiviteit, kracht en perspectieven levert. Hierdoor blijf je niet hangen in verdriet, maar focus jij je juist op persoonlijke groei. Wie Break-up Boss wil gebruiken, betaalt hier eenmalig 6,99 euro voor.

Mend

Als je relatie onverwacht ten einde is gekomen, kan het helpen om met een therapeut te praten. Vind je dit te duur? Of ga je liever niet langs bij een therapeut? Dan biedt de app Mend uitkomst. Dit is in principe een online therapeut die je helpt om over je relatiebreuk heen te komen. In de gratis versie van de app kunnen je artikelen lezen en podcasts luisteren. Wie een abonnement afsluit, kan ook chatten met een AI-bot, welnesscursussen, trainingen en minilessen volgen. Daarnaast krijg je toegang tot de Mend-community. Je kunt een abonnement voor 3, 6 en 12 maanden afsluiten. De app is alleen beschikbaar voor iOS, maar je kunt deze dienst ook gebruiken via de browser.

Breakup Buddy

Ben je op zoek naar houvast na een relatiebreuk? Dan kan Breakup Buddy je hierbij helpen. De focus van deze app ligt op de eerste 28 dagen na een relatiebreuk. Het gestructureerde plan moet je in relatief korte tijd weer op het goede spoor brengen. Breakup Buddy maakt voortgangen inzichtelijk,  viert mijlpalen die je bereikt hebt en herinnert je aan geluksmomenten. De app is voorzien van een AI-chatbot, waarbij je altijd terecht kunt met vragen en voor advies, een luisterend oor of steun. Ook worden er diverse oefeningen aangeboden die je waardevolle inzichten geven. Breakup Buddy heeft een gratis proefversie, waardoor je zelf kunt ervaren of de app iets voor jou is. Bevalt de app? Dan kun je een abonnement voor 3 of 6 maanden afsluiten. Hiervoor betaal je 19,99 euro per maand.

Halmos

Een scheiding kan behoorlijk veel impact hebben op je leven. Bij de meeste mensen duurt het dan ook enige tijd voordat ze hier overheen zijn. Halmos kan je helpen om dit proces te versnellen. Dit sociale netwerk is volledig gericht op mensen die in scheiding liggen. Je vindt er interactieve forums, kunt een beroep doen op persoonlijke begeleiding en anoniem dingen delen. In de app van Halmos kun je bovendien een virtueel graf maken. Hierin stop je alles waar je niet aan herinnerd wilt worden. Halmos is zowel beschikbaar voor iOS als Android en kan gratis gebruikt worden.

Beeld: Unsplash

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.