Happlify: de leukste shopping guide + blog

Wat geef je nou iemand die alles al heeft? Vind jij dat ook zo moeilijk? Iets verzinnen wat echt zin heeft, écht leuk is en voor altijd een mooie herinnering blijft? Zoek niet verder, want ik heb voor jou een aantal onvergetelijke cadeau-ideeën. Lees je mee?

Idee 1 - Geef een écht gelukkig 2022

Sinterklaascadeau

Een inkoppertje misschien, maar ik kan het niet laten mijn eigen boek hier te pluggen. Om de grootste reden dat het ook écht op nummer 1 in dit rijtje past. En waarom? Omdat het je stapsgewijs gelukkiger maakt. As simple as that. Voor €20 wordt je week voor week het hele jaar gelukkig(er) gemaakt. En bestel je nu een exemplaar dan zit er een gratis reminder bij én je krijgt toegang tot de verborgen online groep waar je andere Happlify geluksboek bezitters vindt. Want: als je geluk deelt dan verdubbelt het zich. Bestel hier snel dit mooie cadeau waarmee je iemand ander (of jezelf) nu eens een écht gelukkig nieuwjaar geeft. Happlify your life - €20,-

Idee 2 - Plopper de plop

Heb je zelf een kleine of ben je oma van een stel peuters? Overweeg eens Plopsa Indoor Coevorden te bezoeken. Wij deden dat met onze mini jaren achtereen in december en maakten herinneringen for a lifetime! Kom je aangereden, dan weet je niet wat je ziet. Middenin het Drentse platteland staat een uit de kluiten gewassen mega kubus en daar is waar de magic happens. In die reuzenkubus bevindt zich een complete Plopsa-wereld waar kinderen veilig de dag van hun leven kunnen hebben. Meteen ernaast zit Center parcs park de Huttenheugte, een prima park voor een lang weekendje. Maar wil je echt iets heel bijzonders? Boek dan het Stookhuisje van Jeanette en Rijnder en eet daar een heerlijke schnitzel! 

💛 Zie je dat uitzicht op de foto bovenaan? Dat is je uitzicht als je 's avonds de luiken van je bedstede in het Stookhuisje dichttrekt...

Plopsaland indoor Coevoorden

Idee 3 - Plan meer nieuwe herinneringen

Cabanaz mokken

Met het Happlify boek en een weekend Drenthe maak je al veel onvergetelijke herinneringen. Maar er kan best nog wat bij. Wat dacht je van een ouderwetse, echte picknick? Niet nu, maar ergens op een mooie lentedag. Wat een heerlijk vooruitzicht. Lees voor 7 tips de blogpost Picknicken: de leukste herinnering-maker van de zomer. Voor onder de kerstboom kun je alvast deze leuke set Cabanaz mokken bij Bastaa! bestellen. 

P.S.: op pagina 64 van mijn bovengenoemde boek vind je één mijn eigen mooiste herinneringen: een picknick op de dijken van Zeeland.

Wat is jouw mooiste herinnering? Deel het hieronder met ons!

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.