Happlify: de leukste shopping guide + blog

Bij Happlify zijn we altijd op zoek naar inspirerende verhalen van creatieve ondernemers, en vandaag hebben we een bijzonder interview met Banaz, de getalenteerde oprichtster van PUABI. Banaz komt uit Zandvoort en heeft een achtergrond in fine art. Hoewel ze ooit vooral bezig was met schilderen en kunst maken, heeft ze nu haar passie gevonden in de sieradenwereld. In dit interview deelt ze haar inspiratie en wat Happlify Crew Member PUABI zo uniek maakt.

Wil je vertellen wie je bent en wat je doet?

Mijn naam is Banaz en ik kom uit Zandvoort. Als fine art afgestudeerde ben ik toch in de sieradenwereld beland met PUABI, daarvoor was ik vooral veel bezig met schilderen en kunst maken maar nu probeer ik deze twee kunstvormen met elkaar te matchen. Ik ben de founder, ontwerpster en de maakster van alle PUABI sieraden. Hiermee wilde ik vooral mijn eigen ideeën en ontwerpen tot leven brengen en andere kieskeurige vrouwen mee blij maken.

Hoe ben je op het idee gekomen om Puabi te beginnen?

Eerlijk gezegd heel onverwacht maar ik geloof mijn intuïtie heeft mij naartoe geleid. Ik stond een keer alleen in de tuin van mijn ouders in Twente en plots dook de gedachte bij mij op 'misschien is het tijd om iets voor jezelf te beginnen' en door mijn creativiteit, handigheid in sieraden en liefde voor aparte sieraden wist ik meteen wat ik wilde doen en hoe ik andere vrouwen kon helpen. Zo is PUABI eigenlijk in de tuin ontstaan!

Wat is momenteel jouw meest favoriete ontwerp en waarom?

Eigenlijk het zijn meerdere ontwerpen maar uit de huidige collectie en aanbod kan ik volmondig zeggen de verbonden oorbellen vooral de bloem Lapis lazuli door hun uniekheid en originaliteit, dit past vooral heel goed bij mij omdat ik altijd opzoek ben naar iets nieuws en net wat anders dan op de markt aanwezig is, dingen door hun uniekheid niet iedereen het lef heeft om ze te dragen. Daarnaast Rmoosh oorbellen, de ontwerp en de mogelijkheid ze op twee manieren te dragen maakt ze ideaal. Maar ook de Fairuza earcuffs zijn een van mijn favorieten.

Wat vind je het leukste aan het runnen van je eigen merk?

Het is heerlijk om je eigen koers te bepalen, zonder limits naar je eigen doelen te werken. Maar vooral mijn ideeën grenzeloos en in volle creativiteit te kunnen uiten en anderen mee blij maken of verrassen is heel mooi. Wanneer ik anderen zie mijn merk PUABI, mijn ontwerp en zelfgemaakte sieraad dragen of met veel lof over de sieraden gesproken wordt is het allermooiste.

Hoe houdt je je collectie boeiend voor je klanten?

Ik geloof in mijn eigen ideeën en dat mijn klant net als ik iets nieuws en unieks zoekt en de massa productie zat is. Bij PUABI wordt vooral op originaliteit, kwaliteit en vernieuwing opgelet. Wanneer ik in een ontwerp iets nieuws en unieks vind dan weet ik dat de klant het ook zo gaat vinden.

Wat vind je van Happlify?

Zoals de naam doet denken aan happy life, geeft Happlify je meteen een positieve vibe en leuke inspiraties zowel voor de lezer als ondernemer

Is er nog iets dat we over Puabi moeten weten?

De edelsteen Lapis lazuli is een van de meest gebruikte edelstenen bij ons, gezien het een ware lievelingssteen was bij de koningin PUABI! Velen weten niet PUABI was een unieke koningin of godin in de Mesopotamië beschaving.

💛 Gebruik de code:  PUABIHPlify en ontdek de collectie van PUABI nu met 10% korting op je bestelling! Ga naar Puabi.nl

Bezoek Puabi.nl voor meer informatie en om de nieuwste ontwerpen te bekijken.

Ben jij ook geïnspireerd door het verhaal van Banaz en haar merk PUABI? Wil jij jouw merk of webshop beter zichtbaar maken en deel uitmaken van een positieve en creatieve community? Sluit je dan aan bij de Happlify shopping guide.

Bij Happlify bieden we merken en webshops de kans om te schitteren in onze gids. Door samen te werken met Happlify, vergroot je niet alleen je zichtbaarheid, maar maak je ook deel uit van een inspirerende groep ondernemers die positiviteit en creativiteit hoog in het vaandel hebben staan.

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

2 reacties

  • Mariko
  • 3 juni 2024 om 10:16

  Hi Anita, wat een zonnig bericht, dankjewel! Fijne vakantie gewenst!

  • Anita
  • 3 juni 2024 om 10:14

  Zit ik hier, in Frankrijk (vakantie), buiten, met een fijne temperatuur en lees ik het nieuws van Happplify. Daar staat dan in te lezen dat er een heerlijke Lemonade is gedronken, er een winactie is met kans op een waterkan in de vorm van een citroen en ik heb – toeval bestaat niet, toch! – mijn mooie linnen blouse met, ook, citroenen aan. O ja en heb een grappig geel ringetje om.
  Een zonnig, geel begin van mijn vakantie. 🍋

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.