Happlify: de leukste shopping guide + blog

Als de vakantie weer voor de deur staat, rijst de vraag: “Waar gaan we dit jaar naartoe?” Maar niet iedereen houdt ervan om de koffers te pakken en met het vliegtuig naar verre oorden te gaan, te kamperen of in een bungalowpark de vakantie door te brengen. Of er zijn andere omstandigheden waardoor een vakantie elders er dit jaar niet inzit. Om toch tijd met je gezin door te brengen tijdens een vakantieperiode en de sleur van alledag te doorbreken is het erg leuk om dagjes weg te gaan. En wat heel fijn is; ook met een beperkt budget zijn er genoeg mogelijkheden.

Plezier in en op het water

Waarmee je het hele gezin een groot plezier doet is een uitstapje naar het water. Lekker spetteren in het plaatselijke zwembad, zandkastelen bouwen op het strand bij de zee of plonsen in een meertje. Zonnebrand in de tas, emmertjes en schepjes mee, een koelbox vol met lekkers en het dagje uit kan niet meer stuk. Of ga een bootje huren Giethoorn en vaar door de grachten onder de bruggetjes door. Het pittoreske dorp is zo ontzettend leuk om te bezoeken en een geweldige ervaring voor het hele gezin. Neem eten en drinken mee en meer onderweg aan langs de waterkant om gezellig met elkaar te picknicken. Een uitje om nooit meer te vergeten.

De paden op, de lanen in

Ook wanneer je met de fiets op pad gaat heb je een superleuke dag. Neem buitenspeelgoed mee zoals een badmintonset en een voetbal zodat de kinderen tijdens een stop onderweg in het bos even hun energie kwijt kunnen. Een rugzak vol met gesmeerde broodjes, wat fruit en pakjes drinken maakt een pauze tijdens het fietstochtje pas echt compleet. Her en der in ons land vind je openbare speeltuinen die je kunt bezoeken tijdens de fietstocht. Hier kunnen de kinderen lekker spelen terwijl jij geniet van het heerlijke zonnetje. Sluit de dag af met een frietje en een ijsje en de dag kan niet meer stuk.

Naar de kinderboerderij

Wat ook zo leuk is om te doen is een bezoekje brengen aan een kinderboerderij. Dieren knuffelen en aaien is immers het mooiste wat er is. Kinderen kunnen meehelpen met het verzorgen van de dieren en mogen een ritje maken op de rug van een pony. Behalve dat het erg leuk is, leren ze ook een heleboel over het dierenleven en is het daardoor educatief. Zo’n dagje uit kost bijna niets terwijl het zo geweldig leuk is voor iedereen. Zeker weten dat de kinderen naderhand slapen als marmotjes en dromen over een geweldig uitstapje. Daar kan geen meerdaagse vakantie tegenop!

De Parade

Woon je in Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Amsterdam? Dan heb je van de zomer De Parade weer om de hoek! De Parade is een rondreizend theaterfestival dat deze zomer plaatsvindt in bovengenoemde steden. Het biedt een gevarieerd programma van theater, muziek en dans, met speciale voorstellingen en activiteiten voor kinderen, bekend als de KinderParade. Het festival heeft een gezellige en toegankelijke sfeer, met eet- en drinkkraampjes en een kermisachtige setting, waardoor het een leuk uitje is voor het hele gezin. Je valt er van de ene in de andere verrassing van verschillende optredens en je kunt er heerlijk eten in een ontspannen en feestelijke omgeving. Meer informatie is te vinden op de Parade.

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.