Happlify: de leukste shopping guide + blog

17 februari was het de Dag van de Vriendelijkheid. Deze dag is uitgeroepen tot de dag waarop je extra vriendelijk bent voor mensen om je heen. Eigenlijk zouden we dat 365 dagen per jaar moeten invoeren toch?! Bij deze daarom nog maar eens een flinke inspiratieboost voor Random Acts of Kindness. Dit zijn 5 dingen waarmee jij een ander een glimlach bezorgt. Dit is deel 2 en hier vind je deel 1 met nog eens 5 vriendelijke ideeën.

Idee 1 - "Hoe gaat het?"

ZozovilleOprechte aandacht is misschien wel het mooiste wat je kunt geven. Stuur iemand een berichtje en vraag diegene vanuit oprechte interesse hoe het met hem of haar gaat. Bel iemand op die je al heel lang niet hebt gesproken, stuur een kaartje of berichtje naar een vriendin of vraag een keer aan je buurvrouw die je niet vaak spreekt hoe het met haar is. Voor het sturen van een kaartje verwijs ik je graag naar Happlify crew member Applepiepieces, daar vind je onder andere de geweldige Zozoville ansichtkaarten.

Idee 2 - Care & share

Mango Softening Body Butter

Geluk is een van de weinige dingen die zich vermenigvuldigt door het te delen. Je hebt vast fijne producten in huis waar je een ander een groot plezier mee doet. Bijvoorbeeld je favoriete Mango body butter, die stapel 1000 stukjes puzzels, jaargangen van Flow magazine... of een goed gevulde pan met zelfgemaakte soep. Pak een vrolijk bakje, zakje of pakje en doe daar de helft van jouw product in. Kun je dat mooi aan een ander cadeau doen! Gewoon zomaar.

Idee 3 - Do it yourself!

(Bijna) niets leukers om te geven dan mooie zelfgemaakte cadeaus. Het idee dat iemand iets speciaal voor jou heeft gemaakt, is natuurlijk extra bijzonder. Brei bijvoorbeeld een prachtige trui voor een ander, maak een mooie armband of borduur zelf een kussen. Op onze DIY pagina vind je genoeg mooie producten om mee aan de slag te gaan. 

Idee 4 - Help een ander

Je hebt vast een mooi talent dat ook anderen goed van pas komt. Ben je bijvoorbeeld heel goed met cijfers? Kun je als de beste teksten schrijven? Of ben je een held in klusjes in huis? Kijk wat jij graag doet en bied je hulp op dat gebied aan een ander aan. Bied bijvoorbeeld aan om een familielid te helpen bij de administratie, hang de lamp op bij je buurvrouw of help een vriendin met haar website of blog. Voor jou een kleine moeite, voor een ander een heel fijn resultaat.

Klusje doen voor een ander

Idee 5 - Geef een glimlach

Greetz roze smiley ballon post

Het allermooiste cadeau wat je een ander kunt geven, is en blijft een oprechte glimlach. Glimlach op straat naar de mensen die voorbijlopen, lach (vanachter je mondkapje) naar de buschauffeur of supermarktmedewerker, en geef een oprechte glimlach aan je partner of kind. Want het mooie is dat een glimlach je ook meteen gratis en voor niets een cadeautje terug oplevert: een nog grotere glimlach van de ander. Een glimlach versturen doe je met deze Roze smiley ballon via Greetz.

💛 Zin in meer tips? Klik hier > voor Ideeën voor een Random Act of Kindness - deel 1 

 

Romy Veul

De auteur: Romy Veul

Tekstschrijver, taalfanaat, gek op kleur en zo vaak mogelijk vrolijk. Dat is wie Romy Veul in een notendop is. Op haar blog Vaker Vrolijk neemt ze je mee in haar positieve hersenspinsels. Dit altijd met een bescheiden dosis humor en lekker kleurrijke foto's. De blogposts van Romy >

 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.