Happlify: de leukste shopping guide + blog

Als iemand die dicht bij je staat iets vervelends heeft meegemaakt, wil je hem/haar ongetwijfeld steunen. Dit kun je doen door er regelmatig langs te gaan of zo nu en dan te bellen, maar ook door een kaartje te sturen. Gaat je voorkeur uit naar de laatste optie? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst vertellen wij je namelijk hoe je iemand een hart onder de riem steekt met een kaartje.

Kies een passende kaart

Wie iemand een hart onder de riem wil steken met een kaartje, moet allereerst een geschikte wenskaart vinden. Je kunt naar een fysieke winkel gaan om er eentje te kopen, maar dat hoeft niet. Online zijn er namelijk ook talloze kaartjes te vinden. Het aanbod is hier zelfs vele malen groter dan in een winkel, waardoor de kans groter is dat je een geschikte kaart vindt. Vergeet niet om te filteren in het aanbod als je online een kaartje wilt kopen. Je krijgt dan alleen kaarten te zien om iemand een hart onder de riem te steken en dat scheelt je flink wat tijd.

Heb je de meeste kaarten inmiddels wel bekeken, maar ben je de juiste nog niet tegengekomen? Geen paniek, want je kunt ook zelf een kaart maken om iemand een hart onder de riem te steken. Denk niet dat je hiervoor aan het knutselen moet, want veel websites hebben vandaag de dag een digitale ontwerptool voor kaarten. Dankzij deze tool bepaal je helemaal zelf hoe een kaart eruit komt te zien. Zo kun je de voorkant en/of de binnenkant van een kaart bijvoorbeeld voorzien van een foto.

Gebruik de juiste woorden

Met een lege kaart steek je iemand geen hart onder de riem. Zorg er daarom voor dat je de kaart ook voorziet van een treffende tekst. Sommige mensen weten direct wat ze willen zeggen, maar niet iedereen schudt zo even een tekst uit zijn mouw. Daarom kies je misschien voor een tekst als ‘heel veel sterkte gewenst’ of ‘hopelijk knap je snel weer op’.

Ben je geen voorstander van dergelijke standaardteksten, maar lukt het je niet om zelf een opbeurende tekst voor een kaartje te bedenken? Kijk dan of de website een tool heeft om je hierbij te helpen. Greetz heeft bijvoorbeeld een teksthulp om mensen te helpen bij het maken van een uniek en persoonlijk bericht. Je geeft simpelweg aan wat er in het bericht moet komen en de tool doet de rest.

Voeg een cadeau toe

Een kaartje is een goede manier om iemand die door een moeilijke tijd gaat op te vrolijken. Wil je de persoon in kwestie net wat meer steunen? Dan kun je dit doen door een kaartje met cadeau te sturen. Als je online een kaartje stuurt, voeg je simpelweg een cadeau toe aan je bestelling. Je kunt vaak uit verschillende cadeaus kiezen, zoals een bosje bloemen of chocolade. De kaart met je persoonlijke boodschap en het cadeau worden samen geleverd op het door jou ingevulde adres en de gekozen datum.

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.