Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het klinkt als een geweldig idee om met je hond op kampeeravontuur te gaan. Het is alleen wel wat anders zijn dan een 'gewone' strandvakantie... Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, kan het lastig zijn om je hond mee te nemen. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben een huisdier beleid in de cabine, en er wordt vaak een extra toeslag in rekening gebracht. Dat wil je je hond en jezelf natuurlijk niet aandoen. In plaats daarvan zou je die extra kosten kunnen investeren in de kwaliteit van leven van je hond door geld uit te geven aan hun dagelijkse behoeften.

Jij? Je houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen en de wereld om je heen te verkennen. Dus wat nu?

Het antwoord ligt voor je neus. Neem je hond mee op een kampeertrip voor het weekend - het beste ooit! Kampeervakanties worden steeds populairder en je kunt je hond meenemen. Heb je geen toegang tot een camper? Een camper huren kost minder dan een luxueus 5 sterrenhotel, en ja zelfs je hond mag in de meeste gevallen mee met de camper. Als je gaat kamperen, neem dan je hond mee! Ze kunnen je gelukkig en gezond maken. Je bent sowieso meer buiten en honden houden je altijd gezelschap, of je nu een partner hebt of niet.

Het is een goed idee om de voorschriften voor camperreizen met een hond te controleren voordat u uw pup vraagt om mee te gaan.

Best buddy’s on tour

Ken je de film TED? - de speelgoedbeer die tot leven komt en bevriend raakt met de mens in zijn leven. Evenzo zijn honden echt goede vrienden van mensen wanneer ze samen een kampeervakantie doorbrengen. Verken en speel in de natuur met je hond, of bezoek een camping en neem je hond mee. Ook als de dagen guur zijn heb je je eigen 'dondermaatje'.

Het zou geweldig zijn om een metgezel te hebben die met ons mee zou kunnen gaan, toch? Zeker nu we het steeds drukker krijgen. Ze hoeven niet te praten en kunnen eenzaamheid helpen voorkomen. Het is waar dat honden emoties niet zo goed kunnen uiten als mensen. Maar toch, honden zijn veel beter dan helemaal geen interactie hebben!

Embrace the time met je hond

Maak je geen zorgen meer over je stress - neem een pauze met je hond in een camper voor wat quality time; het zal de herinnering en een onvergetelijke ervaring waard zijn. Een Happlify-ervaring kan je niet worden afgenomen. Het draait allemaal om die momenten die jou en je dierbaren gelukkiger maken.

Hier zijn enkele tips om van je vakantie met de hond een geweldige ervaring te maken

  1. Honden vinden het heerlijk om op de foto te worden gezet en honden herinneringen te maken. Breng een instax-camera mee, zet je hond in de spotlight.
  2. Maak een kampvuur en nodig je hond uit om mee te doen!
  3. Sta vroeg op en geniet met je hond van de zonsopgang (Maak je geen zorgen, een hond heeft genoeg energie).
  4. Trakteer je hond op zijn eigen bench of mand in de camper
  5. Wanneer een hond binnenkomt van buiten zijn, geef hem dan warm water, een handdoek en zijn favoriete traktatie
  6. Een hondenrugzak is een waardevolle investering als je je hond mee wilt nemen op lange wandelingen.
  7. Ja, massages zijn ook goed voor honden! Ze hebben een preventieve werking tegen veel kwalen en zijn goed voor het opbouwen van je band met je hond. Dus ga je gang en verwen ze af en toe met een beetje geknuffel.

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.