Happlify: de leukste shopping guide + blog

Hard werken is goed, maar weer opladen is minstens zo belangrijk. Er zijn honderden manieren om uit te rusten, te relaxen, te chillen of hoe je het ook noemen wilt. Deze drie tips zijn eenvoudig maar super effectief.

Geheim 1 - relaxen moet je zelf plannen

Het klinkt misschien gek, maar je moet er bewust voor kiezen om te relaxen. In een druk leven is het makkelijk om steeds maar door te gaan. Je hebt het druk op je werk, met je gezin en sociale verplichtingen. Maar het is belangrijk om ook bewust tijd in te plannen voor jezelf. Dit hoeft niet veel tijd te kosten, een uurtje per dag is al voldoende. even lekker niks doen, een boek lezen of een wandeling maken. Het is belangrijk om even tijd voor jezelf te nemen, zodat je weer opgeladen kunt raken.

Geheim 2 - ga wandelen in de natuur

Wandelen is een heerlijke manier om even alles los te laten. Het makkelijkste begin maak je door in de buurt een blokje om te doen. Heb je in de buurt wat natuur of groen, ontdek hoe rustgevend het kan zijn daar een stukje te lopen. Niets is zo rustgevend als de natuur om je heen. 's Morgens als de wereld ontwaakt, of juist aan het einde van de middag wanneer het goud kleurt. Ontdek jouw rondje.

Geheim 3 - overweeg het kopen van een eigen hangmat

Een hangmat zeker zo'n mooie hangmat met standaard staat hier hoog op onze wishlist. Sinds we op vakantie een paar hangmatten in de tuin van ons gehuurde huisje hadden staan zijn we compleet verkocht. Ze waren heerlijk groot én mooi en we hebben er úren in vertoeft. Schommelend in zo'n mat droom je makkelijk even weg en vergeet je de waan van de dag. Als dat niet ultiem relaxen is...

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.