Happlify: de leukste shopping guide + blog

Naast Lelietjes-van-Dalen, Zwitsal haarlotion, lasagna van mijn moeder en vers opgebakken crêpes op een butaan-gaspitje, is dit één van de favoriete geuren uit mijn jeugd: Classic Oilily Eau De Parfum. Niet alleen om de magische geur, maar zeker ook om het prachtige flesje. 

Oilily Parfum is terug

In de jaren 90 was dit fruitige geurtje absoluut favoriet bij velen en is een tijdje van het toneel verdwenen. Tot nu, Oilily Parfum is weer terug van weggeweest en ruikt nog steeds precies hetzelfde. Jeugdherinneringen in een flesje, hoe mooi wil je het hebben?

Geuren doen wat met je

In het Happlify your life boek kun je op pagina 36 lezen dat geur onlosmakelijk verbonden is met onze emoties. Dat komt omdat reuk je meest dominante en unieke zintuig is. Hoe iets voelt of eruitziet, kunnen we relatief makkelijk omschrijven. Bij een stormachtige herfstdag of een rode auto denken we allemaal zo’n beetje aan hetzelfde. Maar een geurbeleving is heel persoonlijk. De geur die mij herinnert aan mijn jeugd is ongetwijfeld een hele andere dan die van jou. Maar wie weet, is de Oilily Parfum voor jou ook wel een oude vertrouwde!

👉 Lees ook Blijmakende geuren en hoe werkt dat?

De geur van Oilily Parfum

De vertrouwde geur van Oilily Parfum leest als een sprookje. Eerst ruik je fruitige topnoten van Siciliaanse mandarijn en Spaanse limoen. Het hart van de geur bevat bloemen waaronder Jasmijn, Cyclaam en Lelietjes-van-Dalen. De combinatie met meloen, pruim, groene appel en frambozen zorgt voor de fruitige twist, terwijl de basis warm is door de toevoeging van sandelhout, eikenmos en Indonesische vetiver.

Het geliefde Oilily Classic Eau de Parfum is verkrijgbaar in 30, 50 en 75 ml en je bestelt het fijne geurtje onder andere bij Oilily zelf.

Oilily Parfum

💬 Vertel, word jij ook zo blij van deze geur?

 

Mariko Naber

De auteur: Mariko Naber

Branding expert en online ondernemer Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Happlify, Sell your stuff online en branding agency Loaded ink BNO. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice.

  

 
Beeld: Oilily
De links in dit artikel zijn gesponsorde links, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

16 reacties

  • Rachel
  • 10 november 2023 om 13:00

  Al meer dan 30 flesjes leeg gespoten in vele jaren… het was mijn dagelijkse parfum. Ik was zooo blij dat het parfum terug was. Helaas wat een domper, het is niet de vertrouwde geur. Hopelijk worden de bestanddelen aangepast naar de classic parfum!

  • Rachel
  • 19 januari 2024 om 16:44

  Al meer dan 30 flesjes leeg gespoten in vele jaren… het was mijn dagelijkse parfum. Ik was zooo blij dat het parfum terug was. Helaas wat een domper, het is niet de vertrouwde geur. Hopelijk worden de bestanddelen aangepast naar de classic parfum!

  • Caroline
  • 13 oktober 2023 om 17:30

  Jammer genoeg is de nieuwe geur niet meer hetzelfde. Ruikt nu meer naar de eau de toilette van vroeger. Oilily bevestigde dat enkele ingrediënten veranderd zijn.
  Heel jammer…

  • Linda
  • 11 september 2023 om 17:14

  Wat heerlijk dat deze geur weer terug is! Dat brengt vast veel herinneringen 🌸🌸🌸

  • Petra
  • 11 september 2023 om 16:58

  Wat een mooi weertje…dat brengt zo een gezellig sfeertje. Hoewel het is wel zweten, maar van de kou wil ik liever niets weten. Mocht de kou dan toch komen dan zou ik bij het luchtje van Oilily weer van de zomer kunnen dromen. Als ik deze parfum op zal doen zal ik denken aan de zomers van toen
  Liefs Petra

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.