Happlify: de leukste shopping guide + blog

Elke maand zetten we een bijzondere ster in de spotlight op Happlify.nl - de Happlify Crew webshop van de maand! Bij Happlify zijn we altijd op zoek naar die speciale plekjes op het internet waar je blij van wordt. In deze gloednieuwe rubriek krijg je de kans om kennis te maken met de meest unieke, creatieve en inspirerende webshops, merken of events die bij de Happlify Crew zijn aangesloten.

Deze maand onder de aandacht: Houtmoed

We love Maaike en wat ze met Houtmoed doet. Haar positiviteit en enthousiasme werkt aanstekelijk, volg haar alleen al om die reden op Instagram! Het allerliefst ontwerpt en maakt Maaike prachtige en duurzame woonaccessoires. Haar ontwerpen lijken eenvoudig, maar zijn ongelooflijk ingenieus! Naast haar passie voor Houtmoed geniet ze ook van haar gezin en haar parttime baan als leidinggevende in het sociaal domein. Ze heeft niet alleen een ingenieursdiploma als industrieel productontwerper en een opleiding tot meubelmaker, maar ook enkele hbo-certificaten Social Work op zak. Een mooie combinatie die je zeker ook terugziet in Houtmoed. De onbetwiste Happlify Crew webshop van de maand! We stelden Maaike een aantal vragen, lees je mee?

Hoe ben je op het idee gekomen om Houtmoed te beginnen?

Tijdens mijn jaren als ontwerper in loondienst, werd er steeds meer productie naar China verplaatst. Omdat het goedkoper was. Deels omdat daar geen strenge milieunormen bestaan, deels omdat de mensen daar in erbarmelijke omstandigheden werken (soms was er niet eens een wc, maar een emmer in de hoek naast je werkplek). 

Dat moet toch anders kunnen, dacht ik, dus richtte ik Houtmoed op. Een webshop voor wereldverbeteraars! Vol duurzame woonaccessoires, gemaakt met lokale materialen en mijn eigen Hollandse handen. 

👉 Volg Houtmoed ook op Instagram!

Wat is momenteel jouw meest favoriete product en waarom?

Op dit moment ben ik met een paar geweldige designs bezig, waar ik zó blij van word! Maar dat verklap ik nog niet ;)

De bijzettafels zijn mijn all-time favourite, omdat deze mijn liefde voor technisch ontwerp èn meubelmaken combineren. Maar stiekem voelt het toch een beetje alsof je een lievelingskind hebt, en dat is eigenlijk not done. Hihi.

Wat vinden je het leukst aan het runnen van Houtmoed?

Behalve blije klanten, vind ik de enorme afwisseling aan taken het leukst aan het runnen van een webshop. Geen dag ziet er hetzelfde uit. M’n creativiteit kan ik bijvoorbeeld kwijt in het ontwerpen en het schrijven van blogs. Op dagen dat mijn hoofd overloopt is het heerlijk om met mijn handen te kunnen werken en ik vind het ook enorm fijn om de dag af te sluiten met het inpakken van bestellingen en een wandelingetje naar het postkantoor. 

Hoe houd je je webshop/collectie boeiend voor je klanten?

Uiteraard door nieuwe ontwerpen te maken, en klanten betrokken te houden in dat ontwerpproces. Ik word ook heel blij van kleur, dus de ‘klassiekers’ in de shop komen regelmatig in een nieuwe kleur voorbij. Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs om het gezellig en inspirerend te houden op de website, ik vind het ontzettend leuk om te schrijven over alles wat met wonen en creativiteit te maken heeft. 

Wat vind je van Happlify?

Zelf ben ik groot fan van Happlify, met grote regelmaat bezoek ik de site om een fijne dosis blijheid op te halen. Ook qua webshops wéét je dat het oprecht vrolijk makende merken betreft, dus die betrouwbaarheid is fijn. Het is dan ook een eer om al vanaf het begin tussen al die andere mooie merken te staan!

Is er nog iets leuks wat we over Houtmoed moeten weten?

Superleuk is het, dat Houtmoed gekozen is als webshop van de maand juni! Daarom krijg je deze maand een vrolijk geel mini-mandje bij je bestelling wanneer je in het opmerkingenveld zet dat je via Happlify komt! Handig voor sieraden of kleine, rondslingerende frutseltjes in huis. 

Who's next?

Ben jij ook zo benieuwd welke webshop we volgende maand uitlichten? Zorg dan dat je niets mist en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Heb je zelf een suggestie welke webshop er Happlify Crew webshop van de maand moet zijn? Tip ons dan en wie weet!

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.