Op 3 augustus is het Watermeloen Dag. Een perfect moment om te genieten van dit heerlijke zomerfruit, wat onlosmakelijk verbonden is met de zomer. Maar waarom zou je het alleen bij eten houden? De zomerse vibe van watermeloen vind je terug in veel leuke producten! Of je nu op zoek bent naar een prachtig sieraad, speelgoed, een beautyproduct of decoratie, wij hebben iets voor jou gevonden bij onze Crew.

Wat is Watermeloen Dag?

Watermeloen Dag is een feestelijke dag rondom watermeloen, maar waarom precies dat kon ik nergens vinden... Watermeloenen zijn al duizenden jaren geliefd en werden oorspronkelijk gekweekt in Afrika. De vrucht verspreidde zich vervolgens naar Egypte, waar ze vaak werden afgebeeld in hiërogliefen en zelfs werden begraven in de graven van farao's als voedsel voor hun reis naar het hiernamaals. Tegenwoordig vind je de watermeloen over de hele wereld, vooral in de zomermaanden, vanwege de verfrissende smaak en hoge watergehalte, perfect om gehydrateerd te blijven in de hitte. 

1 - Watermeloen Toermalijn Ring - ISH Jewels

Als je van unieke en kleurrijke sieraden houdt, dan is de Watermeloen Toermalijn Ring van Ish Jewels een absolute must-have. Deze prachtige ring combineert de kleuren groen en roze, net als een watermeloen, maar er zijn ook andere kleuren Watermeloen Toermalijn verkrijgbaar! De vakkundig gemaakte sieraad is niet alleen een prachtig minimalistisch en uniek sieraad, maar brengt ook een speelse look met zich mee. Perfect om je het hele jaar rond helemaal in zomerse sferen te wanen.

2 - Oli & Carol Wally the Watermelon - Little Thingz

Voor de allerkleinsten, met doorkomende tandjes, onder ons hebben we het ideale zomeraccessoire: Wally the Watermelon van Little Thingz. Dit schattige en zachte speelgoed is perfect voor kinderen die een bijtring nodig hebben. Want Wally is niet alleen leuk om te zien en mee te spelen, maar is ook veilig van 100% natuurlijk rubber van Hevea bomen en stimuleert baby's zintuigen en kalmeert tandvlees.

3 - Watermeloen Jelly Juice Lipgloss - Urban Outfitters

Niets voelt zo zomers aan als de geur van watermeloen. De Revolution Watermelon Jelly Juice Lip Gloss van Urban Outfitters glanst niet alleen ontzettend goed, maar ruikt dus ook heerlijk naar watermeloen. Deze lipgloss houdt je lippen gehydrateerd en geeft ze een subtiele, fruitig 90's glansje. Ideaal voor een zomerse dag, een festival of gewoon om je dagelijkse make-up leuker te maken.

4 - Watermeloen kussen - Urban Outfitters

Het Mini Watermelon Tufted Cushion van Urban Outfitters is gewoon super leuk. Dit schattige kussen in de vorm van een watermeloen voegt een speelse en vrolijke touch toe aan je woonkamer of slaapkamer. Perfect om op te relaxen na een lange dag in de zon. Ook leuk voor zomerfans om de winter door te komen :)

🍉 Watermeloen recept 👉 Watermeloen en mozzarella spiesjes: wat een match!

Wil je meer inspiratie voor een vrolijk en zonnig leven? Schrijf je in voor onze Happy Thoughts nieuwsbrief. Happy Watermeloen Dag!

O ja en deze nog...

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.