Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het is aftellen naar 5 december en dan vieren we al jaren Sinterklaas met pakjesavond. Maar dit jaar zal het waarschijnlijk wel weer anders zijn. Zakken vol cadeaus in kleurrijk papier, de leukste surprises en gedichten voorlezen. Met de hele familie gourmetten of kaasfondue, je vol eten aan pepernoten, chocola en marsepein.

Dat zit er wellicht niet in, maar... met een virtuele pakjesavond lukt het toch om samen pakjesavond te vieren. Zelfs nu, zo vlak voor de verjaardag van Sinterklaas. Hoe? Lees maar gauw verder.

Altijd kans lootjes

De lootjes trek je natuurlijk al wel virtueel. Niet meer eindeloos overdoen omdat iemand steeds zichzelf uit het schaaltje vist. Maar gewoon online en het handige is dat je dan gelijk een verlanglijstje kan maken via lootjestrekken.nl. Natuurlijk gekoppeld aan de grote webshops, want ja niets is gratis hè, maar je weet dan al wel wat de wensen zijn van degene die jij hebt getrokken.

Lootjes trekken

Zoektocht naar leuke cadeautjes

Extra koopavonden voor Sinterklaas zit er dit jaar niet in. Alhoewel urenlang winkel in winkel uit ook wel iets heeft is comfortabel op de bank met je laptop of mobiel op schoot ook wel heel relaxed. En wist je dat je dan vooral de leukste Sint0 en kerstcadeaus vindt in de kleine webshops? Kijk eens rond bij de Happlify Feestdagen Cadeaugids, daar vind je vast wel wat leuks voor in de zak. Ook sieraden doen het trouwens prima als schoencadeautjes en al helemaal als kerstcadeaus ;-)

Cadeaus inpakken

In de winkels verpakken ze cadeaus in het mooiste papier met linten en glitters. Maar jij kan dat ook!! Wat misschien nog wel het leukste is van cadeaus kopen, is het inpakken. Hieronder zie je hoe ze in de warenhuizen van Japan je cadeautje inpakken.

Rijmen

En bij een Sinterklaascadeau hoort een gedicht. Ben je daar nou niet zo'n ster in? Geen nood ook dat kan je allemaal regelen online. Op Sinterklaasgedichtenmaken.nl heb je in een handomdraai een gedicht gemaakt. Even uitprinten en klaar. Mailen kan natuurlijk ook.

Virtuele pakjesavond

Met de hele familie bij elkaar wordt het dan wellicht niet, maar gelukkig kan je er ook een virtuele pakjesavond van maken. Videobellen kan op vele manieren via ZoomGoogle Hangouts of Teams. Maar waarschijnlijk hebben opa en oma niet eens een laptop en snappen ze dat inloggen allemaal niet. Geen nood want wist je dat je ook met WhatsApp kan video bellen met meerdere personen? En Whereby is ook een handige manier waar je niets voor hoeft te installeren, alleen een linkje verspreiden en live ben je!

Sinterklaasavond

Vertel, vier jij Sinterklaas en wat ga jij doen?

Auteur - Hanneke van Doorn
Hanneke is de creator van Happy Hippie sieraden van het merk HanneHaves. Al ruim 6 jaar maakt ze sieraden vanuit haar eigen atelier, vrolijke happy sieraden met een ‘touch of Boho’. Unieke sieraden waarvan er maar één exemplaar wordt gemaakt. Ze houdt van kleur en dan vooral turquoise, de zon, watermeloen en garnalen, Ibiza natuurlijk en positieve mensen.

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.