Happlify: de leukste shopping guide + blog

Dat proefde naar meer, na die allereerste video-interview met maison KOOS. En daarom nu een fijn vervolg met Happlify Crew Member Karin Mastenbroek van La Miséto en La La Laser Studio. Ooit begon zij als grafisch ontwerpster, maar sinds zij de lasersnijden heeft ontdekt lasert ze de sterren van de hemel! 

Nu we steeds vaker online shoppen is het leuk te weten wie zich achter al die unieke webshops schuilhouden. Het is dan ook de bedoeling dat je vaker een interview voor bij gaat zien komen. Heb je suggesties? Let me know.

La Miséto

En dan nu: La Miséto. Wie is dat, hoe begon zij, waar wordt ze zelf heel gelukkig van en welke vrolijk makende producten verkoopt zij? Je ziet en hoort het hier.

Alle vrolijkmakers 

De genoemde producten in de video vind je op Lamiseto.nl. Stuk voor stuk mooie vrolijkmakers voor een happy (t)huis en geweldige cadeaus waar je écht mee voor de dag kunt komen.

Happlify op YouTube

Vond je dit leuk? Abonneer je dan zeker op het Happlify YouTube kanaal. Er staat nog zoveel leuks op de planning! Vertel, welke webshopeigenaar zou jij geïnterviewd willen zien?

 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.