Happlify: de leukste shopping guide + blog

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Probeer jij ook een beetje gezonder te doen, wat meer op tijd naar bed te gaan en zulk soort dingen. Maak dan kennis met deze gezonde TikTok-trend: de Sleepy Girl Mocktail. En je raadt het vast wel, deze heerlijke, niet-alcoholische cocktail is perfect voor... je nachtrust. Wat deze mocktail nu zo speciaal maakt en het (super eenvoudige) recept lees je hier.

Wat is de Sleepy Girl Mocktail?

De Sleepy Girl Mocktail is een trendy drankje dat recent viral is gegaan op TikTok. Het recept werd oorspronkelijk gepost door TikToker Calee Shea in januari, maar werd onlangs weer viraal nadat het werd gepost door Gracie Norton in een TikTok-video die sindsdien meer dan een miljoen keer bekeken is. Norton beweerde dat het drankje wonderen deed om haar te helpen in slaap te vallen, en zei dat "pure zure kersensap en magnesium een match made in heaven zijn."

Het recept combineert heerlijke, natuurlijke ingrediënten met een rustgevend effect, ideaal voor het einde van een drukke dag. Deze mocktail is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens gezond. Het bevat geen alcohol en is rijk aan ingrediënten die bijdragen aan een goede nachtrust.

Waarom is het zo populair?

Ja waarom eigenlijk? Er gaat zoveel viral. Maar de populariteit van de Sleepy Girl Mocktail kan wel worden toegeschreven aan een paar factoren. Ten eerste, het is een mooi alternatief voor alcoholische dranken, waardoor het een perfecte keuze is voor diegenen die hun alcoholconsumptie willen minderen of vermijden. Ten tweede, de gezondheidsvoordelen. Deze mocktail bevat ingrediënten die bekend staan om hun rustgevende en slaap bevorderende eigenschappen.

👉 Lees ook: 9 tips om te slapen als een baby

Het recept: Sleepy Girl Mocktail

Deze mocktail is verrassend eenvoudig te maken!

Ingrediënten

  • 240 ml pure zure 100% kersensap
  • 1 eetlepel magnesium poeder
  • een scheutje prebiotische frisdrank (Shea en Norton gebruikten Olipop) of bruisend water (Spa rood)

Bereiding

  1. Vul een glas voor de helft met ijsblokjes.
  2. Doe de ingrediënten in een ruim glas.
  3. Roer het geheel goed door.

En voilà, je eigen Sleepy Girl Mocktail is klaar! Dit drankje is niet alleen super lekker, maar helpt je ook om tot rust te komen na een lange dag.

Zoek je meer inspirerende en gezonde recepten? Meld je hier aan voor de Happy Thoughts nieuwsbrief voor meer leuke en gezonde tips. Proost op je gezondheid en welterusten!

Bron: Today.com
Beeld: Unsplash

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.