Happlify: de leukste shopping guide + blog

Was je ooit een devoted Take that-groupie? Heb je ooit willen weten hoe het met Robbie en Ginger Spice zat? Of houd je gewoon van achter de schermen kijken? Kijk dan sowieso Netflix' nieuwe documentaire Robbie Williams. Deze onthullende docu neemt je mee achter de schermen van het bizarre leven van een van 's werelds grootste entertainers en belicht de onbekende kanten van roem en de persoonlijke tol die het met zich meebrengt.

Een blik op Robbie's heden en verleden

Nu Robbie Williams bijna 50 nadert, zien we hem niet alleen als een wereldberoemde artiest, maar ook als een trotse vader van vier met een liefhebbende vrouw. Het lijkt erop dat hij zijn plek heeft gevonden en gelukkig is. Maar, zoals het vaak gaat, het verleden blijft ons achtervolgen. En in het geval van Robbie is dat verleden vastgelegd in duizenden uren achter-de-schermen beelden die hij zelf nog nooit heeft gezien. Tot nu.
 

Een therapeutische reis

Wat Robbie Williams onderscheidt, is zijn benadering van het bezweren van zijn demonen. In de documentaire gaat hij terug naar elk frame, elke piek en elk dal van zijn carrière. Van platina-albums en uitverkochte concerten tot juichende menigten; van drank en drugs tot de vele keren rock bottom. Het is een verhaal van onvoorstelbare roem op jonge leeftijd, en de prijs die je betaalt.

Must see omdat...

Waarom zou je deze documentaire kijken? Nou, het biedt niet alleen een uniek kijkje achter de schermen van het leven van Robbie Williams, maar het is ook een verhaal dat resoneert met de universele aspecten van menselijkheid. Of je nu een fan bent van zijn muziek of gewoon nieuwsgierig bent naar het leven achter de schermen van een superster,deze docu kijkt sowieso lekker weg.

Het gaat over veel meer dan alleen muziek

Het is een persoonlijke en menselijke odyssee door de ups en downs van het leven. Robbie deelt niet alleen de hoogtepunten van zijn succes, maar staat ook stil bij de schaduwzijden, de worstelingen met verslaving, zijn mentale gezondheid en de zoektocht naar zelfontdekking.

Laat Robbie Williams je meenemen op een reis door de nineties, vol muziek, emotie en de ontembare geest van een artiest die ondanks alles blijft boeien. Deze documentaire is een absolute must watch die je niet wilt missen.

En kijk daarna deze leuke video :)
 

Beeld: screenshot trailer Robbie Williams
De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.