Happlify: de leukste shopping guide + blog

Cafe / Restaurant Rooie Sien is een gezellige plek in Purmerend waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd of een drankje. Het restaurant is gevestigd in een prachtig pand aan de Koemarkt, met een gezellige sfeer en een huiselijke uitstraling.

Het menu van Rooie Sien is divers, met veel traditionele gerechten die zijn bereid met verse ingrediënten. Er zijn opties voor zowel vleesliefhebbers als vegetariërs, en er wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen. Er is bijvoorbeeld een grote selectie van glutenvrije gerechten. Bij de lunch kun je kiezen voor een salade, broodje of een warme maaltijd. Bij het diner zijn er meer uitgebreide gerechten zoals vis, vlees of vegetarische gerechten.

Een gezellig avondje uit

Een ander hoogtepunt van Rooie Sien is de wijnkaart, met een goede selectie van wijnen uit verschillende delen van de wereld. Er zijn ook diverse bieren, cocktail's en andere dranken beschikbaar.

Naast het eten en drinken, biedt Rooie Sien ook regelmatig live muziek en andere evenementen. Dit maakt het een geweldige plek voor een gezellige avond uit met vrienden of een romantisch diner met je geliefde.

Rooie Sien Purmerend

Vriendelijke service

De service in Rooie Sien is ook uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, en altijd bereid om aanpassingen te maken aan gerechten of dranken om aan de wensen van de klanten te voldoen.

Rooie Sien Purmerend

Kortom: Rooie Sien is een geweldige plek in Purmerend voor een heerlijke maaltijd, een drankje en gezelligheid. Het menu is divers, met verse ingrediënten, er is rekening gehouden met speciale dieetwensen, er is een goede wijnkaart en er zijn regelmatig live muziek en andere evenementen. Bovendien is de service geweldig. Een bezoek aan Rooie Sien is absoluut de moeite waard!

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.