De grootste voetbalgekte is er nu wel weer een beetje af, maar heb je net als wij een zoon in huis die dol is op voetbal? Dan is de kans groot dat 'ie ook op voetbalshirts aast en dan is het volgende echt heel leuk: de mystery box voetbalshirt. Deze verrassingsbox van FC Surprise is dé manier om die verzameling voetbalshirts relatief voordelig uit te breiden. Deze verrassingsbox bevat een voetbalshirt van een willekeurige club of land, waardoor je iedere keer weer wordt verrast.

Voetbalshirts verzamelen met een twist, hoe werkt mystery box voetbalshirt?

  1. Kies je maat: Selecteer de juiste maat voor je shirt. Volwassen maten variëren van XS tot XXL en kindermaten beginnen vanaf 108.
  2. Geef je voorkeuren aan: Hoewel het een verrassing is, kun je wel aangeven welke kleuren, clubs of competities je niet wilt ontvangen.
  3. Wacht op je verrassing: Plaats je bestelling en ontvang je mystery voetbalshirt. Bestel je vóór 16.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde (werk)dag nog verzonden.

Waarom kiezen voor een mystery box voetbalshirt?

Een mystery box voetbalshirt is zo leuk omdat het de spanning van een verrassing combineert met de liefde voor voetbal. Iedere keer dat je een box opent, ervaar je de opwinding van het ontdekken welk uniek shirt je hebt gekregen. Daarnaast is het een geweldige manier om shirts te krijgen die je anders misschien nooit zou hebben gekozen, waardoor je collectie diverser en interessanter wordt.

  • Unieke shirts: Voeg een onverwacht en uniek shirt toe aan je collectie.
  • Spanning en verrassing: Elke bestelling brengt de opwinding van een nieuwe verrassing.
  • Persoonlijk: Geef aan wat je niet wilt ontvangen, zodat je altijd tevreden bent met je shirt.

💡 Handig: Wil je deze ervaring delen met vrienden of teamgenoten? FC Surprise biedt groepskortingen: 10% korting bij vijf shirts en 15% bij acht of meer shirts.

Ted Lasso: Voetbal en feel-good vibes

Wil je zelf meer van die voetbalgekte begrijpen of houd je al van voetbal en ben je op zoek naar een feel-good serie, dan is Ted Lasso op Apple+ een absolute aanrader! Deze hartverwarmende serie volgt de Amerikaanse coach Ted Lasso, die ondanks zijn gebrek aan voetbalervaring, wordt ingehuurd om een Engels voetbalteam te coachen. De serie zit boordevol humor, positiviteit en inspirerende momenten, en biedt daarnaast een leuke inkijk in de wereld van het voetbal. Perfect voor een bingewatch-sessie!

 

En heb je de smaak te pakken? Kijk dan ook deze feel good voetbal-docuserie: Welcome to Wrexham op Disney+! 


De mystery box voetbalshirt van FC Surprise is een super leuke manier om passie voor voetbalshirts te combineren met het plezier van een verrassing. Bestel vandaag nog en verras jezelf of iemand anders met een uniek voetbalshirt. Football is life! (maar dat begrijp je eigenlijk pas écht als je Ted Lasso hebt gezien).
Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.