Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het is zover, ik mag van de daken schreeuwen dat er een heel happy boek NU te bestellen is! Mijn boek voor jou dat heet: Happlify your life. Wat dat precies voor 'n boek is, leg ik graag aan je uit in onderstaande video.

Jouw gebruiksaanwijzing voor een blijer leven

Dit loei interessante werkboek geeft jou alle ins & outs over geluk en hoe je het eenvoudig laat groeien. Herkenbare voorbeelden, leuke weetjes en tips worden afgewisseld met handige invulpagina’s.

Aan de hand van de behoeftepiramide van Maslow ga je binnen 52 weken langs de vijf belangrijkste behoeftes: basics, zekerheid, sociaal contact, waardering en zelfrealisatie. Zo verzamel jij je persoonlijke geluksdocument en vorm je, met krabbels, foto's, quote's en lijstjes, jouw eigen geluks-gebruiksaanwijzing for life!

🎉 Nu met gratis online reminder

Zorg dat je jouw exemplaar - mét gratis online Happlify your life reminder t.w.v. €47 - in handen krijgt! 

🍳 Bestel jouw exemplaar 👉 HIER 👈

Happlify your life?

Er blijkt een enorme behoefte aan klein geluk, aan het ont-moeilijken van het leven en af en toe een rustmoment. Happlify zorgt hiervoor zonder ontzettend zweverig te zijn. Soms is het vinden van geluk best simpel. En dan is het Happlify.

🍳 Bestel jouw exemplaar 👉 HIER 👈

Over mij

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben ontwerper en conceptontwikkelaar en run samen met mijn man Mark al jaren branding bureau Loaded ink BNO. Vanuit mijn branding- en e-commerce-ervaring schreef ik in 2014 het boek Sell your stuff online. Het populaire werkboek is inmiddels uitgebreid met een online tak, Sellyourstuffonline.nl, waarmee al honderden ondernemers hun eigen webshop succesvol hebben gemaakt. Lifestyle community happlify.nl begon ik in coronatijd als on- én offline go to voor een blij moment. Happlify heeft als missie mensen te laten ontdekken dat het vinden van klein geluk best simpel kan zijn.

Contact en meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met hello@happlify.nl
Uitgever: Singel Uitgeverijen | Nijgh & Van Ditmar
Contact uitgever m.b.t. marketing en wederverkoop: Sandra van Mook

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.