Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het is bijna die tijd van het jaar waar bijna iedereen naar uitkijkt – Kerst! Deze gezellige tijd gaat vaak gepaard met het geven en krijgen van kerstpakketten. En die pakketten worden nou niet altijd geassocieerd met de woorden 'leuk' of 'verrassend'. Gelukkig hebben we daarom Liefs uit Zierikzee, een unieke webshop en stenen winkel waar je het leukste kerstpakket ooit kunt bestellen! Lees gauw verder.

Liefs uit Zierikzee gevestigd in het pittoreske stadje Zierikzee, staat bekend om haar unieke en persoonlijke cadeauartikelen. De webshop biedt een breed scala aan producten, variërend van geurkaarsen en sieraden tot prachtige woonaccessoires. Maar wat Liefs uit Zierikzee echt onderscheidt, vooral in deze feestelijke tijd, zijn de ongelofelijke (kerst)pakketten!

Waarom een kerstpakket?

Kerstpakketten zijn een traditie die tijdens de feestdagen zorgt voor warmte en verbondenheid tussen mensen. Ze worden gegeven als blijk van waardering, liefde en dankbaarheid aan familieleden, vrienden, klanten, collega's en medewerkers. Het gebaar van het schenken van kerstpakketten symboliseert de wens om anderen gelukkig te maken en te laten weten dat ze speciaal zijn tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

Helaas denken veel mensen bij kerstpakketten aan een doos met vooral praktische en vaak wat saaiere producten. Liefs uit Zierikzee laat zien dat dit absoluut niet hoeft. De kerstpakketten die zij samenstellen zijn erop gericht om mensen écht een plezier te doen en een heerlijk kerstgevoel te geven.

Kerstpakketten die iedereen wél wil krijgen

Wat kun je dan verwachten van zo'n uniek kerstpakket van Liefs uit Zierikzee? Nou, alleen de namen zijn al leuk, dat dacht je van Santa’s teaparty, Happy cocooning, Party on!, Mok ók hé en Just chillin’? Hieronder zie je deze vijf voorbeelden, maar alles kan naar wens worden aangepast. Je kan ook zelf samenstellen bij Liefs uit Zierikzee, eigenaresse Sascha adviseert je daar graag bij. Alles is mogelijk.

Santa’s Teaparty

Het Santa's Teaparty Kerstpakket is een betoverend cadeau dat de kerstsfeer naar een hoger niveau tilt. Dit pakket bevat een schattig kerstornament bisous, perfect om je kerstboom te versieren met een vleugje charme. De candy cranes gift box en het zakje Curiousiteas maken je theeparty helemaal compleet. Alles is prachtig feestelijk verpakt natuurlijk, waardoor dit kerstpakket een super feestelijke verrassing is om te ontvangen.

  

Happy cocooning

Geef het ultieme comfort en plezier met het ‘Happy Cocooning’ kerstpakket. Dit pakket belooft een ware zintuiglijke ervaring, maar dan lekker, gezellig thuis. Je krijgt Proevewijntje een mini wijnproeverij van drie geselecteerde wijnen. In dit pakket vind je ook Choc King Nice, een heerlijke chocoladetraktatie en de leuke kaart maakt het af. Al deze verrassingen zijn liefdevol en feestelijk verpakt in kerstpapier, klaar om iemand blij mee te maken!

  

Party on!

Met dit Party on kerstpakket geef je iemand letterlijk een feestje! Naast Proevewijntje vind je in dit pakket ook de heerlijke echte Wine gums in de smaak Shiraz. Er zit een ontzettend lieve kaars in, een super handige borrel bucket en ook nog eens twee super lekkere kerst likeurtjes Santa’s Favourite en Sweet Christmas. En ook dit pakket is compleet feestelijk ingepakt voor jou, of je er nu 1 of 50 nodig hebt. Hiermee heb je een gezellig avondje, dat is zeker!

 

Mok ók hé

Elke Zeeuw of Zeeland-fan maak je hier blij mee, het Mok ók hé kerstpakket! Ten eerste krijg je de enige echte bolusthee, een thee die net zo lekker smaakt als een bolus zonder de calorieën! Daarnaast krijg je een doosje heerlijke boterwafeltjes met handige thee tang (voor de thee). Om het af te maken vind je in dit pakket een heerlijke geurkaars die ruikt naar, hoe kan het ook anders, seasalt en driftwood: de Zeeuwse kust. Samen met een mooie Zeeuwse kaart wordt dit pakket ook feestelijk ingepakt, klaar voor de blije ontvanger!

 

Just Chillin’

Last but not least hebben we het pakket Just Chillin’, voor als je iemand een heerlijke rustige tijd wenst rond de kerst. Hiermee laad je jezelf weer helemaal op voor het nieuwe jaar dat komt. Het pakket bevat de kaars Daydream die je kunt afwisselen met de wierook die je krijgt met houder en edelsteen. Daarnaast krijg je A Beautiful Story inzichtkaarten en de kaart Hé Powervrouw. Het geheel zit natuurlijk mooi ingepakt en is klaar om te geven. Dit is niet zomaar een pakket, dat begrijp je wel!

 

Meer dan alleen cadeaus

Bij Liefs uit Zierikzee begrijpen ze dat kerstpakketten een speciale betekenis hebben tijdens de feestdagen. Ze zijn meer dan alleen cadeaus; ze zijn een uiting van liefde, dankbaarheid en waardering voor de mensen die belangrijk voor je zijn. De kerstpakketten zijn samengesteld om de ontvangers te verrassen en blij te maken!

Of je nu kiest voor het betoverende Santa's Teaparty Kerstpakket, het comfortabele Happy Cocooning-pakket, het feestelijke Party On-pakket, het Zeeuwse Mok ók hé-pakket of het rustgevende Just Chillin'-pakket, elk van deze pakketten is samengesteld met liefde en aandacht voor detail. Van lekkers tot prachtige kaarsen en inspirerende kaarten, de Liefs uit Zierikzee kerstpakketten beloven warmte en geluk te brengen aan de ontvanger.

Houd de Kerstmis collectie de komende tijd sowieso in de gaten om in de sfeer te komen!

Kerst bij Liefs uit Zierikzee

Van 1 tot 100 kerstpakketten

Of je nu één kerstpakket zoekt om onder de boom te leggen of tientallen voor je medewerkers, klanten of vrienden, Liefs uit Zierikzee maakt het gemakkelijk voor je. Besteed dit klusje goed uit en geniet van het gemak van het geven van de perfecte kerstcadeaus. Ga nu naar de Liefs uit Zierikzee relatiegeschenkenpagina of neem contact op met Sascha om alles direct te regelen. Met de Liefs uit Zierikzee kerstpakketten maak je dit feestseizoen onvergetelijk voor iedereen!

De links in dit artikel zijn gesponsorde links, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.