Happlify: de leukste shopping guide + blog

De herfst is hier en ik ben er helemaal klaar voor. Het is mijn favoriete seizoen en ik kan een heel jaar toeleven naar wat daar allemaal bij hoort; warme chocolademelk, bij de open haard zitten, de natuur die zijn mooiste kleuren laat zien. Ja, zelfs de regendagen die bij de herfst horen vind ik niet erg, want dan maak ik het binnen gewoon extra gezellig.

Cadeau voor jou

Om het herfstgevoel helemaal compleet te maken heb ik een herfst-smartphone-wallpaper ontworpen die jij als Happlify bloglezer gratis kunt downloaden. Sla de afbeelding op op je telefoon, installeer hem als achtergrond en zo heb je die herfstige gezelligheid altijd bij je.

Franje design smartphone wallpaper

Hello 2022 met de Mini Desk Calendar

2022 Mini Desk Calendar

Deze kalender bestaat uit 12 geïllustreerde A7-formaat kaartjes met details van holografische folie en een houten standaardje. Wissel simpelweg iedere maand het kaartje in het standaardje en je bent een jaar lang voorzien als het op de planning aankomt. Iedere kalender is verpakt in een plastic enveloppe met een kartonnen kaart waar alle maanden in miniatuur op afgebeeld zijn. Verkrijgbaar bij Franje Design vanaf €11,50

Spaar ze allemaal

 

Vera Bertens

De auteur: Vera Bertens

Vera Bertens is het creatieve hart en brein achter Franje Design, wat zij oprichtte in 2009. Naast haar wonderlijke wereld vol lieve en grappige wezens illustreert en ontwerpt zij ook in opdracht vanuit haar atelier in Tilburg. Wij houden van haar werk en nodigen je uit deze Nederlandse gem zelf te ontdekken. De blogposts van Vera >

 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.