Happlify: de leukste shopping guide + blog

We moeten er toch echt aan geloven en je zou het niet meteen zeggen, maar de zomer begint op zijn eind te lopen en het duurt niet lang meer voor de dagen korter en kouder worden. Hoe fijn is het dan om dat zomergevoel toch nog een beetje vast te kunnen houden en nog even lekker te kunnen mijmeren over hoe heerlijk de vakantie was?!

Ik geef je een aantal tips om dat zomergevoel nog even vast te kunnen houden:

1 - Zorg voor zomerse geuren in huis

Het fijne aan vakantie is dat je heel veel buiten bent en daar de meest heerlijke geuren ruikt. Van lavendelvelden waar je langs rijdt, tot de geur van vers gebakken brood bij de kleine dorpsbakkerij. Zorg ervoor dat je deze geuren ook in je eigen huis kunt ruiken en je waant je meteen weer even op je zomerbestemming.

Lees ook eens: Blijmakende geuren en hoe werkt dat?

Blijmakende geuren en hoe werkt dat?

2 - Luister muziek

De zomer kenmerkt zich vaak door de vrolijke zomer hits die niet meer uit je hoofd gaan. En wie zegt dat je deze ook niet gewoon lekker mag draaien als de zomer voorbij is. Met het luisteren van je favo zomer nummers bevind je je zo weer in die fijne strandtent of die leuke nachtclub!

Voor de liefhebbers: de zomerhits van 2023 (mag Dance the Night van Dua Lipa op repeat?). 

 

3 - Blader door je vakantiefoto’s

Oké geef toe hoeveel foto’s heb je in je telefoon staan en hoe vaak kijk je er nog naar? Maak eens echt de tijd om een fysiek fotoboek van je zomer/vakantie te maken en kijk erin op die ouderwets Hollandse regenachtige dagen. Daar voel je je meteen wat beter door.

💡 Extra tip: maak een hexagon zomer fotocollage

Met de Hexagon fotocollage maak je de zomerherinneringen tastbaar. Maak een collage van afgelopen zomer of verzamel al je fijne zomermomenten. De vorm en uitstraling van de zeshoekige foto’s zijn strak, maar tegelijkertijd ook speels doordat het losse elementen zijn. Handig: je kan je Hexagon fotocollage blijven uitbouwen of afbeeldingen na verloop van tijd heel makkelijk verwisselen van plek of vervangen. Zo groeit jouw muur met fototegels mee met jou en al je herinneringen. Bestel makkelijk en snel bij Modulari.

Modulari Hexagon fotocollage

4 - Maak vakantie eten

In de zomer eten we vaak wat exotischer dan het standaard avg’tje. Heerlijke pasta’s, frisse salades, noem het maar op. En oké doordeweeks komt het er niet altijd van, maar neem bijvoorbeeld in het weekend de tijd om een lekker gerecht te maken uit je favoriete vakantieland. Met de geur en de smaak van dat heerlijke eten vergeet je vanzelf dat je aan je eigen keukentafel zit. 

Wat dacht je van Griekse salade met kippendij?

Haal de zomer in huis: Griekse salade met kippendij

5 - Ga naar buiten

Als het even kan ga dan lekker naar buiten. Het fijne van vakantie is dat je vaak hele dagen buiten bent. En we kunnen daar moeilijk over doen maar de buitenlucht doet je gewoon goed. Stap op de fiets, maak een mooie wandeling of eet je broodje op een bankje in de zon. Zo zal je zien dat je niet altijd ver weg hoeft te gaan om dat relaxte zomergevoel te krijgen.

Met deze tips hou je dat zomergevoel lekker nog even vast. Maar misschien nog wel belangrijker, doe het ook gewoon wat rustiger aan. Het fijne van de zomer is dat alles op een lager tempo gaat en waarom zouden we dat dan in de winter ook niet vasthouden?

Dus trap af en toe even op de rem en geniet!

💬 Vertel... heb jij nog tips om de zomer nog heel even vast te houden?

 

De auteur - Rinske Claus

Rinske is het brein achter de super toffe webshop Gekkiggeit (geeft humor aan je interieur!). Ze maakt een moderne versie van de good old tegeltjeswijsheden met een grappige twist. Daarnaast knuffelt ze het liefst met haar kat en is ze dol op pizza. De blogposts van Rinske >

 

De links in dit artikel zijn gesponsorde links, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.
Beeld: Unsplash

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.