Elke maand zetten we een bijzondere ster in de spotlight op Happlify.nl - de Happlify Crew webshop van de maand! Bij Happlify zijn we altijd op zoek naar die speciale plekjes op het internet waar je blij van wordt. In deze gloednieuwe rubriek krijg je de kans om kennis te maken met de meest unieke, creatieve en inspirerende webshops, merken of events die bij de Happlify Crew zijn aangesloten.

Deze maand onder de aandacht: Liefs uit Zierikzee

Deze maand presenteren we met trots om Happlify Crew Member Liefs uit Zierikzee als onze 'Webshop van de maand'. Bij deze fijne webshop hooft ook een super gezellige stenen winkel in het pittoreske Zierikzee. Liefs uit Zierikzee biedt zowel on- als offline een unieke collectie van handgemaakte en lokaal geproduceerde producten. Van prachtige sieraden, kleding en stationery tot stijlvolle woonaccessoires, bij Liefs uit Zierikzee vind je het allemaal. Ontdek in dit artikel wat deze webshop zo speciaal maakt en waarom je zeker een kijkje moet nemen in hun vrolijke assortiment.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Sascha van Conceptstore Liefs uit Zierikzee. Onze winkel is gevestigd in het toeristische Zierikzee (hoe kan het ook andere met zo’n naam). In onze conceptstore verkopen wij eigenlijk alles waar vrouwen heel erg blij van worden. Mooie sieraden, lieve cadeautjes, fijne comfortabele kleding en kaarten.
De keuze van de producten uit onze winkel doe ik heel erg op gevoel. Vind ik het leuk dan komt het in de winkel. Gelukkig worden onze klanten hier net zo blij van als ik zelf.

Hoe ben je op het idee gekomen om Liefs uit Zierikzee te beginnen?

De winkel liep al een tijdje en ik kreeg steeds meer de vraag of wij ook producten verzenden. Uiteraard willen wij iedereen helpen maar zonder webshop kost dat toch meer tijd om alles te regelen. Corona heeft de bouw van de website erg versneld. Ik ben in eerste instantie zelf gaan bouwen aan een website maar na een jaartje heb ik het uit handen gegeven aan Sell your Stuff online. Nu is alles overzichtelijk en werkt het fantastisch. Beste keuze die ik had kunnen maken.

Zierikzee is natuurlijk ook een toeristische stad. De drukte ligt daardoor bij ons juist in de zomer. De winter is een rustigere periode voor de winkel maar voor de webshop ligt daar juist meer de drukte. De combinatie van deze twee is daarom perfect.

👉 Volg Liefs uit Zierikzee ook op Instagram!


Wat is momenteel jouw meest favoriete product en waarom?

Voor onze winkel en webshop zijn wij op zoek naar de allerleukste schatten. De sieraden van A Beautiful Story zijn van zichzelf al heel erg mooi, maar de kleine kaartjes met foto van de maker en de impact die jij maakt door het product te kopen maken het sieraad een nog groter feest.

Maar ook de kleinere merken zoals Brandt kaarsen en Feu de Mer staan bovenaan mijn lijstje. Kaarsen die met liefde worden gemaakt. Die zijn toch niet te weerstaan.


Wat vinden je het leukst aan het runnen van Liefs uit Zierikzee?

Het inpakken van de pakketjes. We maken van alle bestelde producten een cadeautje en schrijven altijd een tekstje op de pakbon. In ieder pakketje zit liefde, zorg en aandacht.

Hoe houd je je webshop/collectie boeiend voor je klanten?

Wij voegen heel regelmatig nieuwe producten toe en we schrijven regelmatig blogs
Daarnaast hebben we interessante aanbiedingen en winacties.

Wat vind je van Happlify?

Happlify straalt gezelligheid uit. Het is een no nonsens site waar je de leukste inspiratie op doet.

Is er nog iets leuks wat we over Liefs uit Zierikzee moeten weten?

Jazeker. Wanneer  je in de maanden juli en augustus een bestelling van minimaal 50 euro plaatst zet dan bij de opmerkingen: 'Happlify cadeautje'. Je krijgt dan van ons een leuk cadeautje bij jouw bestelling! Ga naar www.liefsuitzierikzee.nl

💡 Leuk weetje: de branding en de webshop bouw van deze webshop is gedaan door Sell your stuff online.

Who's next?

Ben jij ook zo benieuwd welke webshop we volgende maand uitlichten? Zorg dan dat je niets mist en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Heb je zelf een suggestie welke webshop er Happlify Crew webshop van de maand moet zijn? Tip ons dan en wie weet!

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.