Happlify: de leukste shopping guide + blog

Wat een cadeautje is dit en het mooie is dat je het met iedereen kunt delen, het nieuwste nummer van Gaia Joy 'The Sun Will Rise Again'. Ben je toe aan een beetje positieve energie, hoop en liefde? Sla op en luister wanneer nodig.

Gaia Joy, ook bekend als Joy, heeft dit lied geschreven en de betoverende vocals verzorgd, terwijl Eddie op gitaar schittert. Joy zingt dit nummer vaker live tijdens Savasana of tijdens de Zen Caravan retraites (ook van Joy en Eddie), waardoor het lied een bijzondere betekenis heeft voor haar en hun publiek. Het is een lied dat troost biedt en steun geeft wanneer je het nodig hebt. De zachte melodieën en de inspirerende tekst zullen je hart raken en je eraan herinneren dat zelfs in de donkerste tijden de zon weer zal opkomen.

Luister en deel het zonlicht

Ik nodig je van harte uit om naar dit prachtige lied te luisteren. Je kunt het vinden op Spotify via deze link. Deel het lied met anderen die wel wat liefde en hoop kunnen gebruiken. Samen kunnen we de positieve vibes van 'The Sun Will Rise Again' verspreiden en anderen inspireren om nooit de moed op te geven.

Help Gaia Joy

Als je Gaia Joy wilt helpen, kun je het lied toevoegen aan een van je afspeellijsten op Spotify. Op die manier draag je bij aan het vergroten van de bekendheid van dit prachtige nummer. Gebruik je geen Spotify gebruiken, het nummer is ook op andere platforms te vinden.

 

 

Beleef het Live

Wil je 'The Sun Will Rise Again' live ervaren? Dan heb ik nog meer goed nieuws! Gaia Joy en Eddie zullen dit nummer ten gehore brengen tijdens hun Zen Caravan evenementen deze zomer, check de agenda hier. Mis deze bijzondere gelegenheid niet om jezelf onder te kunnen dompelen in de prachtige klanken van hun muziek.

Dankjewel Gaia Joy voor dit mooie lied.

Fotografie: Stevie.P photography

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.