Word jij blij van kleur en zomerse prints? Lees gauw verder. Bloemenprints blijven een klassieker en zijn elk jaar weer terug te vinden. Ze variëren van piepkleine bloemetjes tot grote, opvallende bloemenmotieven. Naast bloemen zijn ook tropische prints enorm populair. Denk aan patronen met palmbomen, exotische bloemen en levendige kleuren. Of je nu kiest voor een jurk, top, of broek met een zomerse print, kies vooral wat je zelf leuk vindt en waar je naar verwachting een tijdje mee kan doen.

Drukke prints en kleuren combineer je makkelijk met een fijne jeans

Een van de meest veelzijdige kledingstukken in elke garderobe is de jeans, bijvoorbeeld een dames jeans bij Express Wear. Of het nu gaat om een klassieke blauwe jeans, een witte variant of een washed exemplaar. Een goede jeans kan met bijna alles gecombineerd worden. De leukste zomerse prints en kleuren komen perfect tot hun recht in combinatie met een relaxte jeans. Een kleurrijke bloemenprint top boven een lichte jeans geeft je een frisse en casual look. Voor een iets meer bold statement kun je een tropische print blouse combineren met een donkere jeans en bijpassende accessoires. Met een goed paar jeans kun je alle kanten op!

Een opvallende print op een flared broek

Flared broeken zijn alweer jaren niet meer weg te denken uit het modebeeld. Deze broeken staan niet alleen ontzettend leuk, de ruimere exemplaren zitten ook heel lekker. De wijde, flared broek dames zorgt ervoor dat je er stijlvol uitziet en dat je je er gewoon lekker in voelt. Laat je niet vertellen hoe het moet of wat een trend is, maar doe voornamelijk gewoon wat je zelf mooi en leuk vindt. Combineer wat nieuws met vintage en ga lekker voor je eigen unieke stijl.

De nieuwe aanvulling voor je zomer garderobe bestel je eenvoudig online

Met de drukte van het dagelijks leven kan het lastig zijn om de tijd te vinden om uitgebreid te winkelen voor wat nieuws. Gelukkig is online shoppen de perfecte oplossing. In een paar klikken kun je de nieuwste trends en de leukste zomerse items bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Of je nu op zoek bent naar kleding met bloemenprints. Tropische patronen. Flared broeken. Of de perfecte jeans. Online is er meer dan genoeg om uit te kiezen en kijk ook eens bij onze Crew!

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.