Happlify: de leukste shopping guide + blog

De kerstperiode kan flink druk en stressvol zijn, de aanloop er naartoe, cadeautjes kopen, eten regelen, wanneer en met wie vier je kerst - en kan dat wel dit jaar? Op de dag zelf móet alles perfect zijn en juist dan gebeurt het allemaal precies niet zoals je het had gepland. Het is soms zelfs zo'n gedoe dat je op een gegeven moment zelfs tegen die 'verplichte dagen' op gaat zien.

Zonde van die 'gezelligste tijd van het jaar toch'? Daarom vond je bij Happlify al eens eerder de blogpost 'Tips voor relaxte feestdagen' en bij deze krijg je nog wat extra feel good feesttips, happy weetjes en de lieve cadeautjes voorgeschoteld. Op naar een Merry Christmas!

Steek een vuurtje aan

Zorg voor een rustig sfeertje in huis. Zet rustige kerstmuziek op en een gezellig haardvuur. Heb je geen open haard? Geen nood! De sfeer en het geluid van een knapperend vuurtje heeft Netflix voor jou geregeld. 

Netflix fireplace

TIP: Heb je altijd al een open haard willen hebben, maar denk je dat dat in jouw woning niet past? Er zijn prachtige elektrische openhaardontwerpen waar je geen schoorsteen bij nodig hebt en die ook prima in kleine ruimtes passen.

Vintage Happy X-mas

Je zal mij nooit horen zeggen dat 'vroeger alles beter was', maar met kerst kan het mij niet nostalgisch genoeg zijn. Van Dolly met Kenny tot de musket kransjes met rode stikken in de boom. Elk jaar kruipt er hier weer een nieuwe traditie bij. Er hangt iets rond kerst, het mag fout, kleurrijk en kitch zijn, zolang het maar gezellig is en met de juiste bedoeling. Een heel inspiratiebord vol met goede bedoelingen vind je hier: Vintage Happy Xmas, dan weet je een beetje wat ik bedoel. Misschien haal je er nog wel wat inspiratie uit!
Vintage kerst | Happlify

Alle schermpjes weg

Behalve je digitale vuurtje en een relaxte Spotify list, moeten eigenlijk alle schermen gewoon weg. Vermeld dit bij het begin van je viering, maak een speciale 'mobieltjes doos' en laat daar iedereen zijn/haar mobiele telefoon inleggen. Echte aandacht voor elkaar is het mooiste wat je kunt geven. Wil je nog wat verder gaan? Geef een Digital Detox van Happlify cadeau!

TIP: wil je je kinderen hierbij mee hebben? Laat hun dan de doos maken en de boel regelen ;-)

Mobieltjes doos

All I want...

All I want for Christmas is You van Mariah Carey is hét startsein voor Kerst off course. Hier een paar leuke weetjes:

  1.  Wat deed jij 27 Kersten geleden? Zo oud is deze all time favorite namelijk dit jaar (in 2021) geworden. Poe, feel old yet?

  2. Maar wist je dat deze favo er bijna niet zijn geweest zou zijn!? Mariah was destijds getrouwd met Tommy Mottola, tevens hoofd van haar platenlabel. Hij vond een kerstalbum meer iets voor belegen artiesten en dus niet goed voor haar carrière. Ze deden de gok...

  3. En HOE goed kun je gokken?! Met de wereldwijde verkoop van 16 miljoen exemplaren is het Mariah’s grootste succesnummer. Het is de 11e bestverkopende single aller tijden. In 2013 stond er al meer dan 50 miljoen dollar op Mariah’s rekening aan royalty’s alleen. Het nummer heeft meer dan 550 miljoen views op YouTube en bijna 510 miljoen plays op Spotify. Kaching!

  4. Oh, en Mariah schreef de tekst en de melodie zelf, binnen 15 minuten. The OG Girlboss als je het mij vraagt 💪

 Tijdloos, iedereen kent het liedje. Kijk maar.

 

De links in dit artikel zijn gesponsorde links, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.
Beeld: Unsplash

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.