Happlify: de leukste shopping guide + blog

Ken jij de super leuke webshop Elisabeth's Way? Dat is misschien wel één van de vrolijkste mini-warenhuizen van Nederland. Er is een stenen winkel in het centrum van 's-Hertogenbosch, maar ook een gezellige webshop waar je online bijzondere, vrolijke, kleurrijke stationery en woonaccessoires kunt shoppen.

Sinds vorige week heeft de Elisabeth's Way webshop een nieuw jasje, ontworpen door Sell your stuff online. Zo kun je, net als in de stenen winkel, veel beter zien wat voor een leuke hebbedingen ze allemaal in store hebben voor jou. Om dat feestelijke feit te vieren kun jij kans maken op een super leuk herfst cadeaupakket.

De stenen winkel vind je aan de Vughterstraat 47 te s'-Hertogenbosch en woon je niet in de buurt, dan kun je bij Elisabeth's Way ook heel eenvoudig online winkelen. Omdat de webshop is vernieuwd is er een leuke winactie waar je de herfst heerlijk mee kunt inluiden.

Wat kun je winnen?

Speciaal voor de gelegenheid is er een herfst cadeaupakket samengesteld t.w.v. €75,- In het pakket vind je allemaal leuke cadeautjes uit de winkel voor jezelf of wie weet alvast verrassingen voor de komende feestdagen!

Hoe maak je kans?

De prijs wordt eerlijk verloot onder de Elisabeth's Way nieuwsbrieflezers. Dus schrijf je in en je maakt meteen kans op het gezellige herfst cadeaupakket.

👉 Naar Elisabeth's Way om kans te maken op die mooie prijs

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.