Happlify: de leukste shopping guide + blog

Hello herfst, hello (veel teveel) nieuwe series. Het seizoen van tv kijken is weer aangebroken en de streamers gooien je bijna dood met nieuws, maar wat is nou echt de moeite waard? Wat ons betreft in elk geval The Morning Show. Ben je klaar voor een nieuwe dosis glamour, intriges en onthullingen? Het derde seizoen van deze populaire Apple TV+ serie staat voor de deur en belooft weer een rollercoaster aan emoties en drama. Als je dacht dat de vorige seizoenen je al aan je scherm gekluisterd hielden, wacht dan maar tot je ontdekt wat dit seizoen in petto heeft.

Maak je klaar om gekamde haartjes en een bakje Nibbit voor de buis te gaan zitten, want op 13 september gaat het los!

Achter de schermen van de glitter en glamour

Hoewel dit al het derde seizoen is, is er niets stoffigs aan de spanning die "The Morning Show" met zich meebrengt. Deze serie biedt niet alleen een sterrencast met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell en meer, maar ook een duizelingwekkend kijkje achter de schermen van de mediawereld in Amerika. Ben jij ook nieuwsgierig hoe het er daar achter de schermen aan toegaat?

Super spannend plot

De serie volgt de gebeurtenissen rond een televisietalkshow in Manhattan. Alex Levy (gespeeld door Jennifer Aniston) en Mitch Kessler (gespeeld door Steve Carell) zijn de dynamische presentatoren van "The Morning Show". Wanneer Mitch wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, staat niet alleen de toekomst van de show op het spel, maar ook Alex's carrière. Alsof dat nog niet genoeg is, betreedt Bradley Jackson (gespeeld door Reese Witherspoon) het toneel. Als verslaggever heeft zij een geheel eigen kijk op de mediawereld, wat voor de nodige spanningen zorgt.

Seizoen van chaos en onthullingen

In seizoen twee gaat het ellebogenwerk een stap verder. Lage kijkcijfers, smerige spelletjes en zelfs de uitdagingen van de Corona pandemie zorgen voor een explosieve mix. Een sensationeel seizoen!

Realistische problemen

"The Morning Show" neemt geen blad voor de mond en brengt onderwerpen als seksisme, macht en discriminatie onder de aandacht. Dit plaatst de serie recht in het hart van de hedendaagse realiteit. Wist je trouwens dat zowel Jennifer Aniston als Steve Carell voor het eerste seizoen een Emmy in de wacht sleepten?

Wat brengt seizoen drie?

Met het derde seizoen in aantocht is de nieuwsgierigheid naar wat er komen gaat (hier in elk geval) onweerstaanbaar. Aan John Hamm, die we in de trailer voorbij zien komen (Mad men) zal het niet liggen :) Zullen we nog meer schandalen, drama en plotwendingen zien? Vast wel! Zet 13 september in je agenda, want dan begint het nieuwe seizoen met een wekelijkse dosis onthullingen. Kijk The Morning Show bij Apple TV+

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.