Happlify: de leukste shopping guide + blog

Stel je voor het is 14 februari en je hebt niets gedaan aan Valentijnsdag. Je hebt geen doos chocolaatjes gekocht, geen bos rozen als verrassing laten bezorgen, je hebt nog geen eens een kaartje aan je lief gestuurd.

Want tja die roept altijd dat dat hele Valentijns gebeuren alleen maar afgezaagd commercieel gedoe is, waar bedrijven flink aan verdienen. ’s Avonds krijgen jullie slaande ruzie omdat jij dus in de veronderstelling was dat jullie er niets aan deden maar je partner blijkbaar toch onuitgesproken verwachtingen had. Weg is de romantiek.

Maar waarom zou je überhaupt zoveel druk willen leggen op die ene dag in februari als je de kans hebt om het hele jaar door leuke dingen voor en samen met je geliefde te doen?! Ja het is natuurlijk ook hartstikke leuk om met Valentijnsdag een cadeautje te krijgen, maar het is toch leuker om je lief het hele jaar door te verrassen? Veel leuker juist!

Om je een beetje op weg te helpen heb ik alvast een aantal tips voor je die je het hele jaar door kunt toepassen en die ook nog eens budgetvriendelijk zijn. Zo kun je altijd iets leuks doen voor je partner en heb je nooit meer last van boze blikken of iemand die zuchtend naast je zit omdat je weer eens niets romantisch gedaan hebt.

Tip 1 - Verstop overal kleine briefjes

Hoe leuk is het als je op je werk zit en ineens vind je in je agenda een briefje van je geliefde met een lieve boodschap erop?! Of als je een keukenkastje opentrekt en er zit een leuke boodschap op de pot Nutella. Dit hoeven geen hele uitgebreide liefdesbrieven te zijn (daar komen we later nog op 😉) maar een simpele post-it met ‘jij bent de mooiste’ is al voldoende. En wees er niet te zuinig mee, op hoe meer plekken je ze verstopt hoe beter!

Bij Evdavybottles kun je deze leuke flesjes bestellen, er kan zelfs een klein fotootje in met custom briefje en super leuk ingepakt!
Foto in fles miniatuur

Tip 2 - Knutsel je cadeau

Niemand zal ontkennen dat het krijgen van een mooi sieraad één van de leukste dingen is. Maar een cadeau krijgen waarvan je weet dat iemand er echt moeite voor heeft gedaan en het speciaal voor jou heeft gemaakt is misschien wel nóg leuker. Dus ga helemaal los en laat je creativiteit de vrije loop. Op Pinterest vind je DIY ideeën in overvloed. Daar zit vast iets tussen waar je je geliefde heel blij mee kunt maken.

Maak deze vrolijke hartjesslinger met de gratis origami DIY download van Roppongi.
Hartjes slinger DIY origami

Tip 3 - Ga er samen op uit

In ons chaotische leven schiet quality time met je geliefde er vaak bij in. Een vluchtige kus voor je naar je werk gaat of ’s avonds snel samen eten voor je weer op pad gaat naar de sportschool of een uitje met je vriendinnen. Voor je het weet zit de sleur erin.
Ga er daarom zo af en toe eens samen op uit. Maak bijvoorbeeld een stadswandeling waarbij jullie wat lekkers gaan halen bij jullie favoriete bakker. En probeer ondertussen weer het gesprek met elkaar aan te gaan. Wat houd je partner bezig, delen jullie nog steeds dezelfde dromen? Zo leer je elkaar nog beter kennen en kun je voorkomen dat je teveel langs elkaar heen gaat leven.

En er fysiek op uit gaan hoeft natuurlijk niet altijd. Neem eens spontaan een dagje vrij en blijf samen lekker de hele dag in bed liggen.

Valentijnsdag 2022

Tip 4 - Schrijf een handgeschreven brief

Er is niets romantischer dan een handgeschreven liefdesbrief te ontvangen. Vol met zoetsappige clichés en zo mierzoet dat het glazuur spontaan van je tanden springt. Dus laat je inner Shakespeare erop los en schrijf zoals je nog nooit geschreven hebt!

Wil je er echt werk van maken? Kijk dan deze video over het schrijven van een echte Victoriaanse brief.

Tip 5 - Breng ontbijt op bed

Wat is er nou fijner dan wakker worden met een heerlijk ontbijtje naast je? Dus verras je lief af en toe spontaan met een ontbijtje op bed. En duik dan zelf ook nog even terug onder de dekens en kruip nog even lekker tegen elkaar aan.

Met deze tips moet het je vast gaan lukken om je geliefde op onverwachte momenten te verrassen. Zo maak je het hele jaar door een goede beurt en de liefde zal er helemaal vanaf spatten!

Ontbijt op bed
 

De auteur - Rinske Claus

Rinske is het brein achter de super toffe webshop Gekkiggeit (geeft humor aan je interieur!). Ze maakt een moderne versie van de good old tegeltjeswijsheden met een grappige twist. Daarnaast knuffelt ze het liefst met haar kat en is ze dol op pizza. De blogposts van Rinske >

 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.